Continue

JEEP® GRAND CHEROKEE

Најнаградуваниот SUV досега

JEEP® GRAND CHEROKEE

Најнаградуваниот SUV досега

МАЕСТРАЛЕН ИЗГЛЕД И ДРЖЕЊЕ

Самоуверена и елегантна надворешност која од секој агол блика со енергија и сила. Во 2017, секој Grand Cherokee доаѓа со нов изглед, предмет на премиум редизајнирање вклучувајќи нова модрена решетка напред, нови дневни светла и магленки. Во 2017 Jeep® му посакува добредојде на комплетно новиот модел Jeep® Grand Cherokee Trailhawk® .

Замислете дека треба да се справите со најсложените услови за возење без да ги напуштите удобноста, стилот и премиум чуството. Во 2017, ова ќе биде возможно благодарение на новиот Jeep® Grand Cherokee Summit со нови нивоа на ексклузивност и мајсторство. Внатрешноста на новиот модел Summit е врвно изработена со мек велур над главата за делукс крајна обработка, обложени потпирачи за глава со контрасна опшивка нагласувајќи ja при тоа меката, суптилна внатрешност обложена во кожа, која доаѓа како опционал кај Laguna. Сјајни додатоци од вистинско дрво кои додаваат топлина и стил на раскошната и повикувачка внатрешност.

МОЌЕН И ПОЕФИКАСЕН

Исклучителниот осумстепен автоматски менувач нуди оптимално забрзување и мазно менување на брзини. Употребен е нов менувач за Sport или Drive Mode за да имате целокупна контрола со командите на серво упрваувачот.

Ви треба информација? Разговарајте со нас