Continue

MOPAR®

MOPAR®

Mopar® е референтна марка за услуги, грижа за корисници, оригинални резервни делови и автентични додатоци на групацијата Stellantis. Задачата на Mopar® е да им обезбеди на купувачите на Jeep одлично искуство при користење на нивните возила, ставајќи им го на располагање целокупното знаење и лидерската позиција во секторот на послепродажба.

Mopar® се грижи за возилото од моментот кога ќе излезе од продажниот салон, гарантирајќи му на сопственикот асистенција на највисоко ниво која произлегува од авангардната технологија, иновативните производи, оригиналните и квалитетни резервни делови и автентичните додатоци

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Ви треба информација? Разговарајте со нас