Continue

Контактираjте нè

Повикајте нѐ

Телефонски да нè контактирате, побарајте нè на следниве броеви:

Дирекција: 02/3093-100
Продажба: 02/5511-505
Сервис: 02/3093-129/075 278 436
Резервни делови: 02/3093-125

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Продажни салони: пон-пет 08:30 – 18:00 саб.09.00-14.00
Сервис:  пон-пет 08:30 – 16:30 саб.09.00-14.00
Дирекција:пон-пет 08:30 – 16:30 саб.09.00-14.00

Контактирајте нѐ

Контактирајте нè со цел да добиете ексклузивни детали однапред.

(*)= Задолжителни полиња


E-Mail
Телефон
Пошта
SMS

Правни забелешки
Ги прочитав правните забелешки и прифаќам моите лични податоци да бидат обработувани од страна на Аутомобиле СК за потреби на маркетинг и промоција на производи, понуди и услуги.**

Type the above number:
Ви треба информација? Разговарајте со нас