Continue

JEEP® RENEGADE

Светот на авантурите е пред вас.

JEEP® RENEGADE

Светот на авантурите е пред вас.


  • RENEGADE LONGITUDE
    Дознајте повеќе


  • RENEGADE LIMITED
    Дознајте повеќе

ТЕХНОЛОГИЈА

JEEP RENEGADE. ПЕРФОРМАНСИТЕ ПОД ТВОЈА КОНТРОЛА

Размислете за идејата за совршено патување. Со новиот Jeep® Renegade со Uconnect®LIVE услугите, возењето станува искуство за споделување на 360 °. Музика, забава, социјално вмрежување, вести и мапи и сите Android Auto и Apple CarPlay додатоци.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

НАДВОРЕШНОСТ

БЕЗВРЕМЕНСКИ JEEP® БРЕНД, СО ОСВЕЖЕН СТИЛ.

Од подновените линии на тркала до новиот пакет за осветлување, новиот Jeep® Renegade секогаш е во чекор со времето. За истражување на нови патеки или возење низ град, новиот Jeep Renegade е подготвен. Подготвен и способен.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ВНАТРЕШНОСТ

ИЗЛЕЗЕТЕ И ТРГНЕТЕ

Со најдобра просторност за пет лица во својата категорија, целата функционалност и дарежливиот товарен простор во задниот дел, многу генијални простори за складирање, повеќе простор за главата и максимална ширина во својата категорија, Jeep® Renegade има доволно простор за сета удобноста што ја барате … и повеќе.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

БЕЗБЕДНОСТ И СИГУРНОСТ

ВОЗЕТЕ СПОКОЈНО

За да уживате во уникатното искуство во возењето, важно е да бидете безбедни зад воланот. Новиот Jeep® Renegade е дизајниран да обезбеди повеќе од 60 достапни безбедносни и сигурносни уреди, вклучувајќи: предупредување за судар однапред-Plus, LaneSense® Предупредување за излегување од коловозната лента-Plus, Адаптивна Cruise control, Автоматска асистенција при паркирање – Park Sense®, Асистенција во случај на „мртов“ агол, откривање на препреки одзади и странично, Препознавање на сообраќајните знаци и Интелигентна асистенција за брзината.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Ви треба информација? Разговарајте со нас