Continue

JEEP® RENEGADE

Светот на авантурите е пред вас.

JEEP® RENEGADE

Светот на авантурите е пред вас.

RENEGADE SPORT

Удобност, моќ и забава. Jeep® Renegade Sport поседува се што може да посакате, од персонализирана инструмент табла и премиум седишта, до digital audio broadcast.Напредни сигурносни системи како што се предупредување за несакана промена на лента, ограничувач на брзина, Hill start assist, дисплеј за мониторниг на притисок во пневматици, темпомат…

Побарај понуда


 • Инструмент табла монохром 3.5″
  Дознајте повеќе


 • Премиум седишта
  Дознајте повеќе


 • UCONNECT LIVE SERVICES
  Дознајте повеќе


 • Команди на управувач
  Дознајте повеќе

RENEGADE LONGITUDE

Слободата е ваша. Возете го новиот Jeep® Renegade Longitude и откријте како да го направите вашето патување најудобно со помош на светлата за магла, шипките на кровот, внатрешното LED светло и напредната дополнителна безбедносна опрема, со стил и опрема за комфор, како што е сензорот за задно паркирање, надворешни ретровизори на преклопување и втор ред за USB.

Побарај понуда


 • 16″Алуминиумски тркала
  Дознајте повеќе


 • Управувач обложен со кожа – technoleather
  Дознајте повеќе


 • Кeyless go (опционал)
  Дознајте повеќе


 • UCONNECT™ 5” DAB Радио
  Дознајте повеќе

RENEGADE LIMITED

Не ја ограничувајте вашата следна авантура. Новиот Jeep® Renegade Limited е возило кое пружа неспоредливо уживање во возењето. Откријте ја удобноста и безбедноста која ја нуди сериската опрема во која спаѓаат предупредување за несакана промена на лента, задни паркинг сензори, премиум штофовите на седиштата, Uconnect™ 8.4” DAB Radio. Неверојатните LED светла ви нудат извонреден поглед пред вас, а дополнително уживање ви пружа и подготовката за Apple CarPlay® или Android Auto™ кои се на располагање заедно со Uconnect™ 7.0″ екран на допир и DAB радио.

Побарај понуда


 • Нови LED светла
  Дознајте повеќе


 • 19″ Тркала од лесна легура (опционал)
  Дознајте повеќе


 • Beats Audio
  Дознајте повеќе


 • ParkView® задна камера
  Дознајте повеќе

RENEGADE NIGHT EAGLE

Под градските светла или под сјајот на месечината на некоја плажа, вашиот миг за авантура е токму зад аголот и сега го имате автомобилот кој е секогаш подготвен за истото. Renegade Night Eagle е створен за авантура, а вие? Оваа специјална верзија со сјајни црни елементи на значките, рамката на решетката, рамките на светлата за магла и 18″ алуминиумски тркала е дизајнирана за да ве воодушеви и да ве освои.

Побарај понуда

Ви треба информација? Разговарајте со нас