Continue

JEEP® RENEGADE

Светот на авантурите е пред вас.

JEEP® RENEGADE

Светот на авантурите е пред вас.

ВЛИЈАНИЕ ПРЕКУ ЕМОЦИОНАЛЕН ДИЗАЈН

Внатрешноста на новиот Jeep® Renegade вклучува нови паметни решенија за сместување, нова централна конзола со изработени детали, иновативни и висококвалитетни материјали и најсовремена технологија. Просторноста е најдобра во класата и ќе ви овозможи да понесете со себе се што ви треба, во потполна удобност. Новиот втор ред со USB ви носи удобноста од повисоко ниво. Неговиот цврст и енергичен изглед му оддава почит на легендарното наследство на брендот, пренесувајќи го на ново, функционално подобрено ниво.

TRESPASS ЦРН

LIMITED

NIGHT EAGLE

Невозможно е да не ја почувствувате возбудата кога ќе се сместите зад воланот обложен со кожа на Renegade Night Eagle. Високо сјајните црни обработки и рамки, клот црните премиум седишта и командите за поврзување на дофат на раката преку 8.4″ екран на допир на Uconnect™ радиото со Bluetooth®, целиот тој стил и агресивен изглед на Jeep®, сега се во комбинација со комфорот на автомобилот дизајниран за да ви пружи вистинска во

КОМФОРОТ НИКОГАШ НЕ БИЛ ТОЛКУ ФУНКЦИОНАЛЕН

Внатрешноста на Новиот Jeep® Renegade е дизајнирана за умно комбинирање на пријатни материјали на допир со функционални карактеристики. Панелите, меки на допир се испресечени со навистина функционални елементи како што е држачот за рака за совозач, неопходен за off-road авантури. Дизајнот е инспириран од наследство на легендарниот бренд Jeep ® и е вкусно вклучен во современите текови. Новата централна конзола е направена за подобрување на внатрешното сместување на предмети и на функционалноста.

ПАМЕТЕН ОДНАТРЕ

За секојдневните прошетки или авантурите надвор од градот, новиот Jeep® Renegade е полн со решенија за сместување на сè што ви треба за на пат: од новиот смартфон на централната конзола до додадената нова конзола, на која се вклопува мини iPad.

Ви треба информација? Разговарајте со нас