Continue

MyAUTO – КЛУБ НА СОПСТВЕНИЦИ

MyAUTO – КЛУБ НА СОПСТВЕНИЦИ

Аутомобиле СК ви го претставува клубот на сопственици на Јeep патнички возила MyAUTO. Зачленете се во MyAUTO и заштедете до 35% на оригиналните резервни делови и на сервисните услуги. Како член/ка на ексклузивниот клуб MyAUTO во текот на годината ќе добиете попусти, промоции и многу повеќе! Искористете ја и можноста редовно да бидете информирани за сите новости од светот на Jeep.

Како да се зачлените? Едноставно. Со пополнување на формуларот или со пополнување на формулар во некој од овластените сервиси на Jeep. Не двоумете се. Членството е бесплатно а носи многу бенефиции.

 Општи услови и правила на Клубот на сопственици MyAUTO .

Често поставувани прашања и одговори.


ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Ви треба информација? Разговарајте со нас