Continue

JEEP® GRAND CHEROKEE

Најнаградуваниот SUV досега

JEEP® GRAND CHEROKEE

Најнаградуваниот SUV досега

ЕЛЕГАНЦИЈА, КАДЕ И ДА ОДИТЕ

НАЈДОБРОТО ОД ШТО СМЕ НАПРАВЕНИ

2017 Jeep® Grand Cherokee има нов надворешен изглед, со променета предна маска, решетка и led светла за магла. Стилската, а сепак мускулеста надворешност на Grand Cherokee е елегантно дизајниран засилен со довербата која ја влева неговата способност при сите временски услови.

ЛУКСУЗЕН ИЗГЛЕД

Назад Jeep® Grand Cherokee се истакнува со големи задни светла, со аеродинамичен спојлер и со LED светлосен потпис. Задната врата е редизајнирана за да понуди поголема прегледност и видливост преку прозорецот назад и пониско поставен браник карактеристичен со двојниот издув. Резервоарот без капаче и електонската врата од багажникот овозможуваат едноставност и доверба. Во дополнителна опрема, Grand Cherokee Summit се испорачува со капаче на куката кога немате потреба од неа.

ЕКСКЛУЗИВНА ВНАТРЕШНОСТ

Детална опшивка

ПРЕМИУМ ИЗРАБОТКА НА ВНАТРЕШНОСТА НА КРОВОТ ВО ВЕЛУР

Дрво со отворени пори

ВНАТРЕШНО СЕДЕЊЕ

Новата внатрешност на Grand Cherokee е врвно изработена со мек велур над главата за делукс крајна обработка, обложени потпирачи за глава со контрасна опшивка нагласувајќи ja при тоа меката, суптилна внатрешност обложена во кожа, која доаѓа како опционал кај Laguna. Сјајни додатоци од вистинско дрво кои додаваат топлина и стил на раскошната и повикувачка внатрешност. Како дополнување на луксузот и комфорот се можноста за греење и вентилација на предните седишта и греачите на задните седишта.

GRAND CHEROKEE SUMMIT
GRAND CHEROKEE LIMITED
GRAND CHEROKEE OVERLAND
GRAND CHEROKEE LAREDO
Morocco
Црна Natura Plus Кожа
Morocco
Црна Кожа
Morocco
Црна Nappa Кожа
Morocco – Црн штоф
 
Grand Canyon
Кафена Natura Plus Кожа
New Zealand
Крем Кожа
 Vesuvio
Кафена / Сина Nappa Кожа
 
Dark Sienna
Крем Кожа
 Nepal
Крем Nappa Кожа

Ви треба информација? Разговарајте со нас