Continue

JEEP® GRAND CHEROKEE

Најнаградуваниот SUV досега

JEEP® GRAND CHEROKEE

Најнаградуваниот SUV досега

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА НА ИНСТРУМЕНТ ТАБЛА

Grand Cherokee остега доаѓа со нов мултифункционален дисплеј со димензии од 17.8-cm (7-инчи) користејќи ја технологијата Thin Film Transistor (TFT) така што самите можете да ги персонализирате вашите параметри и графики. Детални информации за вашето возило се внесени во инструмент таблата во боја така што во секој момент можете да ги следите брзината на движење, навигацијата, параметрите на системот Selec-Terrain®, информации за системот на потпирање Quadra-Lift® и многу повеќе.

COMMANDVIEW® СОНЧЕВ ПОКРИВ

Со достапниот сончев покрив CommandView® ќе уживате во  дводелен покрив, со лизгачки стаклени врати и команди на истите. Сончевиот покрив се отвора кон нови хоризонти и вклучува и електрична ролетна која ќе ви помогне да ја задржите свежината. На располагање е и едноделен сончев покрив.

МОЌНА И МАЕСТРАЛНА НАДВОРЕШНОСТ

• Систем од шест звучници од кои два на инструмент табла, два на вратите напред и два на вратите назад

• N Систем од девет звучници со 25.4-cm (10-инчен) subwoofer и 506-watt појачувач

• Систем од деветнаесет звучници Harman Kardon® GreenEdge® со surround-sound Logic 7®

ТРКАЛА И ПНЕВМАТИЦИ

Создаден за авантури и off-road перформанси, Grand Cherokee е моќен на своите тркала и пневматици. Со стандардниот систем за контрола на притисок во пневматици, овој модел се нуди и до 18-инчни тркала во соработка со Off Road Group.

18″ SATIN SILVER АЛУМИНИУМСКИ ТРКАЛА
Стандардни кај Laredo и опционал кај Oveland
18″СЈАЈНИ АЛУМИНИУМСКИ ТРКАЛА
WITH TECHNICAL GRAY PAINTED POCKETS
Standard on Limited
20-INCH SATIN SILVER ALUMINUM WHEELS
Optional on Limited

Ви треба информација? Разговарајте со нас