Continue

Целосно нов
Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid

Највисок израз на Jeep® ставот

Седни зад воланот на целосно нов Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid: комплетно нов надворешен дизајн, целосно нова внатрешност со изработка од светска класа, иновативна технологија, напредни безбедносни уреди и совршена рамнотежа на држењето на пат, перформансите 4xe и легендарните можности 4x4.

Целосно нов
Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid

Највисок израз на Jeep® ставот

Седни зад воланот на целосно нов Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid: комплетно нов надворешен дизајн, целосно нова внатрешност со изработка од светска класа, иновативна технологија, напредни безбедносни уреди и совршена рамнотежа на држењето на пат, перформансите 4xe и легендарните можности 4x4.

LIMITED

Нивото на опременост Limited на моделот Grand Cherokee е неговата најчиста форма. Се карактеризира со full LED надворешни светла и подвижен кров со два панели како опционал, а во стандардна опрема спаѓаат full speed (полна брзина), forward collision warning (предупредување за судир од напред), traffic sign recognition (препознавање на сообраќајните знаци), drowsy driver (препознавање на замор кај возачот), како и Selec-Terrain системот за за неопходната безбедност на пат.
Внатрешноста вклучува, волан и седишта со грејач обвиткани во црн премиум материјал, со што се добива невидено ниво на удобност. Limited вклучува и 10″ радио Nav и 10,25″ TFT инструмент -табла.

Побарај понуда


 • 10’’ Радио со навигација
  Дознајте повеќе


 • 10.25’’ TFT Збирен екран на допир
  Дознајте повеќе


 • 20” Алуминиумски тркала
  Дознајте повеќе


 • Вентилирани седишта со грејач
  Дознајте повеќе

TRAILHAWK

Највисоките Jeep® перформанси со бескомпромисни способности се наоѓаат на нивото на опременост Trailhawk, дизајнирано за да одговори на ектремните предизвици со неговите алуминиумски тркала од 18’’и пневматици All Terrain, потоа ексклузивната суспензија Quadra-Lift air, системот за исклучување на стабилизаторската летва, адаптивните амортизери, три лизгачки плочи и комплетот со додатоци Jeep® Offroad. Удобен и функционален ентериер, обложен со кожа Capri со кадифени инсерти и вентилирани предни седишта.

Побарај понуда


 • 18” Алуминиумски тркала со пневматици All Terrain
  Дознајте повеќе


 • Исклучување на стабилизаторската летва
  Дознајте повеќе


 • Двобоен кров
  Дознајте повеќе


 • Теренска камера
  Дознајте повеќе

OVERLAND

Најдоброто од двата света, Overland се одликува со врвна комфорна содржина и автентичен стил на Jeep®. Оваа верзија е опремена со ексклузивен сончев кров со два панели, разнобојни амбиентални светла, тркала од 20”, двојна цевка на издув и предна и задна долна маска во боја на каросеријата кои го нагласуваат елегантниот и моќен дизајн.

Побарај понуда


 • Premium McIntosh® Sound систем
  Дознајте повеќе


 • Heads-up display – Екран на шофершајбната
  Дознајте повеќе


 • Разнобојни амбиентални светла
  Дознајте повеќе


 • Панорамски кров со два панели
  Дознајте повеќе

SUMMIT RESERVE

Нивото на опременост Summit Reserve е врвен израз на стилот на Grand Cherokee. Избери елегантен и впечатлив автомобил со алуминиумски тркала од 21” и ентериер кој нуди неспоредлив комфор благодарение на кожата Palermo, мемориските седишта прилагодливи во 16 позиции и инсертите од вистинско ореово дрво, меѓу останатите исклучителни стандардни карактеристики. Во внатрешноста, можеш да сметаш на технологиите од најновата генерација, како што е посветениот аудио систем McIntosh со 19 звучници, безжичниот полнач и ексклузивниот екран за патниците од 10’’.

Побарај понуда


 • 10’’ екран за патниците
  Дознајте повеќе


 • 21’’ Алуминиумски тркала
  Дознајте повеќе


 • Вистински дрвени инсерти
  Дознајте повеќе


 • Дигитален заден ретровизор
  Дознајте повеќе