Continue

Целосно нов
Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid

Највисок израз на Jeep® ставот

Седни зад воланот на целосно нов Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid: комплетно нов надворешен дизајн, целосно нова внатрешност со изработка од светска класа, иновативна технологија, напредни безбедносни уреди и совршена рамнотежа на држењето на пат, перформансите 4xe и легендарните можности 4x4.

Целосно нов
Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid

Највисок израз на Jeep® ставот

Седни зад воланот на целосно нов Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid: комплетно нов надворешен дизајн, целосно нова внатрешност со изработка од светска класа, иновативна технологија, напредни безбедносни уреди и совршена рамнотежа на држењето на пат, перформансите 4xe и легендарните можности 4x4.

ПРЕКРАСЕН ВО СЕКОЈ НЕГОВ ДЕТАЉ

Надворешноста на новиот Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid е последниот израз на стилот на марката Jeep® и на нејзината извонредност. На располагање се 7 различни бои кои го истакнуваат синиот акцент на светот 4xe. Црниот кров е во стандардна опрема на верзиите Trailhawk и Summit Reserve.

ВО ИЗВОНРЕДЕН СТИЛ

И елеганцијата и персоналноста на новиот Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid се очигледни во секој детаљ. Новиот дизајн ги величи препознатливите карактеристики на Jeep®, како што е иконската решетка со седум отвори, ги истакнува извајаните и мускулести форми и совршено одговара на стилскиот избор како што е панорамскиот електричен кров.

ХРОМИРАНИ ЕЛЕМЕНТИ ЗА ИСТАКНУВАЊЕ НА СТИЛОТ

Хромираните елементи кои го истакнуваат стилот ги сочинуваат
лајсните на прозорците кои започнуваат во основата на страничните ретровизори, а потоа водат кон задниот дел на автомобилот. Стилски детаљ што ја реинтерпретира типичната форма на Jeep® на оригиналниот Wagoneer од 1962 година.

4xe ДЕТАЛИ

Новиот Grand Cherokee го прави своето деби во универзумот 4xe и ги наследува сите негови карактеристични одлики. Профилот на логото Jeep® на предниот дел и на задната врата, името на Grand Cherokee на вратите и логото 4xe на задниот дел се карактеризираат со сината значка на Plug-In Hybrid моторот.

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИЗАЈН НА ТРКАЛАТА

Изрази го сопствениот стил преку широката гама на алуминиумски тркала со ексклузивен геометриски дизајн.

LED ПРЕДНИ СВЕТЛА

На целосно новиот Jeep Grand Cherokee, решетката со седум отвори е редизајнирана со поголеми отвори, додека најсовремената оптичка група ја комплетира елеганцијата на дизајнот. Сребрените детали го нагласуваат профилот на ултра тенките FULL LED предни светла и создаваат поширока хоризонтална графика, нагласувајќи ја ширината на возилото.