Continue

Целосно нов
Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid

Највисок израз на Jeep® ставот

Седни зад воланот на целосно нов Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid: комплетно нов надворешен дизајн, целосно нова внатрешност со изработка од светска класа, иновативна технологија, напредни безбедносни уреди и совршена рамнотежа на држењето на пат, перформансите 4xe и легендарните можности 4x4.

Целосно нов
Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid

Највисок израз на Jeep® ставот

Седни зад воланот на целосно нов Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid: комплетно нов надворешен дизајн, целосно нова внатрешност со изработка од светска класа, иновативна технологија, напредни безбедносни уреди и совршена рамнотежа на држењето на пат, перформансите 4xe и легендарните можности 4x4.

ПРОСТОР ЗА ИДНИНАТА

Подготви се да откриеш нов концепт на автомобил што го доведува твоето искуство со Jeep® до неистражени нивоа. Со новиот Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid може да сметаш на неспоредлив стил со премиум кожни седишта и инсерти од вистинско дрво*, на невиден комфор, благодарение на 4-зонски клима-уред* и прилагодливите седишта во 16 позиции * и најмногу на иновативните технологии, како што се дигиталниот ретровизор * и екранот за патниците од 10” *.

* Опремата е само за одредени верзии.

ОВА Е ТВОЈ ПРОСТОР

Уживај во секојдневните луксузни патувања со твојот нов Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid. Премиум кожните седишта* и инсертите од вистинско дрво* дизајнираат исклучително префинет простор, 4-зонски клима-уред * нуди максимална слобода на избор за возачот и патниците, додека пак воланот со грејач* со мемориска функција и прилагодливи седишта* во 16 позиции овозможуваат максимална удобност. Дополнително, може да се изберат до 5 бои* за да се приспособи внатрешната атмосфера по желба.

* Опремата е само за одредени верзии.

УШТЕ ПОВЕЌЕ ПРОСТОР

Кога повикува авантурата, не се ограничувај! Новиот Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid нуди дополнителна носивост од 60 lt за да овозможи превезување на сите неопходни предмети насекаде, дури и на најобемните.