Continue

JEEP® RENEGADE

НАЈСПОСОБНИОТ КОМПАКТЕН SUV НА СИТЕ ВРЕМИЊА

JEEP® RENEGADE

НАЈСПОСОБНИОТ КОМПАКТЕН SUV НА СИТЕ ВРЕМИЊА

НАЈСПОСОБНИОТ КОМПАКТЕН SUV НА СИТЕ ВРЕМИЊА

За откривање на нови светови и доживување на нови авантури, потребно е возило кое е подготвено на речиси сѐ. Jeep® Renegade има сѐ што е потребно и ништо што не треба. Авантурата притигнува. Подгответе се.

ДА ВИДИМЕ КАДЕ СÈ ЗАПОЧНА

Влезете во Melfi фабриката за автомобили и откријте како се произведува Jeep® Renegade со помош на виртуелната тура низ производствениот процес. Интерактивни фотографии, ексклузивни видеа и описи кои ќе ве пренесат преку 13 фази од патешествието на возилото од оформување до финалното тестирање.

КОМПЛЕТНО НОВ УРЕД: UCONNECT™ LIVE

Сега со Jeep® Renegade вие сте секогаш поврзани: безбедност и забава во комбинација за зелосно ново возно искуство. Апликацијата Uconnect™ LIVE е достапна во Apple App Store
и Google Play. Возете во својот дигитален свет!

Неочекувано искуство

Откако е роден, марката Jeep® ја отелотворува слободата, автентичноста, авантурата и страста. Сега Jeep® Renegade е уште поприлагодлив на секоја неочекувана ситуација. За оние кои сакаат да пишуваат секојдневно свои сопствени стории.

Опрема за авантури

Направи го полесен. Направи го посилен. Направи го да подобар. Спортските ентузијасти и трагачите по авантура секогаш бараат начини да ги направат нештата подобри. Нашите дизајнери го прифатија ова од сѐ срце и го користеа како инспирација.

Наследството на марката Jeep®

По повеќе од 70 години, продолжуваме да ја вдахнуваме нашата страсна посветеност кон вистинскиот авантуристички животен стил овозможувајќи им го тоа и охрабрувајќи ги оние кои ја следат марката Jeep®. Потребата да се бараат и да се истражуваат нови авантури е, и секогаш ќе биде, дел од нашето богато наследство. Започнувајќи од популарната решетка и продолжувајќи низ цело возило, Jeep® Renegade е дефинитивно дел од семејството.

Авантуристички патеки

Jeep® возилата отсекогаш се познати по своите off-road капацитети. Најпознатите светски патеки 4×4 беа инспирација за дизајнот на Jeep® Renegade за да биде опремен така што ќе може да се истражуваат уште понепредвидливи терени.

Ви треба информација? Разговарајте со нас