Continue

JEEP® RENEGADE

НАЈСПОСОБНИОТ КОМПАКТЕН SUV НА СИТЕ ВРЕМИЊА

JEEP® RENEGADE

НАЈСПОСОБНИОТ КОМПАКТЕН SUV НА СИТЕ ВРЕМИЊА

ВЛЕЗЕТЕ И ЗАПОЧНЕТЕ ЈА АВАНТУРАТА

ИСКУСТВО ПРИ ВОЗЕЊЕ НА ОТВОРЕН ВОЗДУХ

Инспириран од првиот Willys MB Jeep® произведен во 1941, Јееp Renegade 2015 ја нуди слободата на open-air со два системи на open-air покрив My Sky™ . Ексклузивен систем на подвижен покрив кој отвора возбудувачки панорамски поглед при секоја авантура. Мануелно подвижни панели со функција за преклопување/лизгање.

ПРИЛАГОДУВАЊЕ СПОРЕД ВАШИОТ СТИЛ НА ЖИВЕЕЊЕ

Како го поминувате вашето слободно време? Дали сте пасиониран сноубордер или пак уживате во планинарење со вашите пријатели? Каков и да е вашиот стил на живеење, вашата идеална дополнителна опрема за вашиот Renegade ќе ја пронајдете кај Mopar.

JEEP® RENEGADE. ПЕРФОРМАНСИ ПОД ВАША КОНТРОЛА

Размислете за идејата за перфектно патување. Со Jeep® Renegade и Uconnect™ LIVE услугите, возењето станува искуство за споделување во 360°. Музика, забава, социјално поврзување, вести и мапи, како и многу повеќе. Откријте го првото возило во својата категорија кое обезбедува способност да ги измери сопствените перформанси. Останете поврзани со вашиот свет и бидете постојано во контакт со сите ваши пасии.

Комфорот и забавата се загарантирани благодарение на системот Uconnect™ со екран на допир (Uconnect™ Radio 5″, Uconnect™ Radio Nav 5″ и Uconnect™ Radio Nav 6.5″), кој вклучува и интегрирани команди на управувачот за AM/FM, DAB radio, Bluetooth® и USB . Со компатибилни Bluetooth® смартфони секогаш ќе имате hands-free контрола врз вашата музика, пораки и повици.. Дополнително Uconnect™ Radio Nav 5″ нуди систем за навигација развиен во соработка со TomTom додека пак Uconnect™ Radio Nav 6.5″ нуди систем за навигација со премиум 3D графика, асистирани-GPS сензори за да се осигури точно позиционирање онаму каде што GPS сигналите може да бидат попречени и “One-Shot Destination Entry”, што овозможува внесување на дестинацијата означувајќи ја адресата во една реченица.

СИСТЕМОТ BEATSAUDIO™ КАЈ JEEP RENEGADE СЕ СОДРЖИ:

• Два BeatsAudio™ twitter-и поставени на шалтаблата
• Два BeatsAudio™ twitter-и поставени на вратите
• Четири 6×9 инчни BeatsAudio™ mid woofer-и лоцирани на предните и зданите врати
• Еден 165mm 10L BeatsAudio™ subwoofer назад
• 8-канално BeatsAudio™ дигитално појачало – 400W

ЗАБАВА ЗА РАСПОЛАГАЊЕ

Слушајте ја вашата омилена музика. Се што ви е потребно за да стигнете до саканата дестинацијави е донесено со богат звук низ преку различни извори. Вашето возно искуство веќе никогаш нема да биде исто благодарение на аудио системот со повеќе звучници и subwoofer. Откријте ги деталите на супериорниот аудио систем сега достапен со Uconnect™ системот.

ОСТАВЕТЕ ВАША ТРАГА

Со новиот Jeep® Renegade, палетата можности е бескрајна. Исто така можете да ги надградите вашите потреби за прилагодување и да оставите ваш знак избирајќи дополнителна опрема за внатрешноста од Mopar®.

ТРКАЛА ЗА ДА ВЕ ОДНЕСАТ ПОДАЛЕКУ

16″ Челични тркала
Стандард кај ниво на опременост Sport
16″ Алуминиумски тркала
Стандард кај ниво на опремност Longitude а опција кај Sport
17″ Алуминиумски тркала
Стандард кај Limited а опција кај Longitude
18″ Алуминиумски тркала
Опција кај Limited
18″ Алуминиумски тркала
Опција кај Limited

Ви треба информација? Разговарајте со нас