Continue

JEEP® RENEGADE

НАЈСПОСОБНИОТ КОМПАКТЕН SUV НА СИТЕ ВРЕМИЊА

JEEP® RENEGADE

НАЈСПОСОБНИОТ КОМПАКТЕН SUV НА СИТЕ ВРЕМИЊА

ДОБРО ОПРЕМЕН НА СЕКОЕ НИВО

2015 RENEGADE SPORT

Бои: Alpine Бела, Anvil, Црна, Carbon Црна Метализирана,  Glacier Метализирана, Granite Crystal Метализирана, Mojave Sand, Colorado Црвена, Omaha Портокалова, Jetset Сина Metallic, Solar Жолта, Hyper Зелена

• 1.6 E-TorQ 110CV C510 FWD
• 1.6 Mjet 120CV C635 E5+(E6) FWD
• Stop and Start
• 16” челични фелни
• Дневни светла
• Челичен покрив во боја на каросерија
• Далечинско отклучување и заклучување
• Шест воздушни перничиња
• Активни наслони за глава за возач и совозач напред
• Електричен серво управувач
• Електична паркинг сопирачка
• Систем за контрола на притисок во пневматици
• Uconnect 5.0 радио w/четири звучници со екран на допир и Bluetooth
• Дополнителни приклучоци Aux Jack и влез за USB
• 3.5” Electronic Vehicle Information Center
• Audio / EVIC команди на серво управувач
• Електрика на стакла со express горе/долу
• Мануелен клима-уред
• Влечна кука
• Странични трепкачи на надворешни ретровизори

2015 RENEGADE LONGITUDE

Бои: Alpine Бела, Anvil, Solid Црна, Carbon Црна Метализирана, Glacier Метализирана, Granite Crystal Метализирана, Mojave Sand, Colorado Црвена, Omaha Портокалова, Jetset Сина Метализирана, Solar Жолта,  Hyper Зелена

Ја вклучува опремата Sport, плус:

• 1.4 TMair2 135/140CV C635 E6 FWD
• 2.0 Mjet 140CV C635 E6 4WD
• 1.6 Mjet 120CV C635 E5+(E6) FWD
• 16” алуминиумски фелни
• Cruise control
• Темпомат
• Шест звучници
• Надворешни ретровизори во боја на каросерија со електрично склопување и греачи за одмрзнување
• Рачки на вратите во боја на каросерија
• Странични носачи на кров
• Магленки напред
• Кожен серво управувач
• LED светла
• Штитници за сонце со осветлување

2015 RENEGADE LIMITED

ЕДНОБОЕН: Alpine Бела, Anvil, Solid Црна, Carbon Црна Метализирана, Glacier Метализирана, Granite Crystal Метализирана, Mojave Sand, Colorado Црвена, Omaha Orange, Jetset Сина Метализирана, Solar Жолта, Hyper Зелена

ДВОБОЕН: Alpine Бела/Solid Црна, Anvil/Solid Црна, Colorado Црвена/Solid Црна, Glacier Метализирана/Solid Црна, Granite Crystal Метализирана/Solid Црна, Carbon Црна Metallic/Solid Црна, Mojave Sand/Solid Црна, Omaha Портокалова/Solid Црна, Jetset Сина Метализирана/Solid Црна, Solar Жолта/Solid Црна, Hyper Зелена/Solid Црна.

Ја вклучува опремата Longitude, плус:

• 1.4 Tmair2 160/170CV 948TE E6 4WD
• 1.6 Mjet 120CV C635 E5+(E6) FWD
• 2.0 Mjet 140CV 948TE E6 4WD low
• 17” алуминиумски фелни
• Издувна цевка во сјајна боја
• Патосници напред од теписон
• Менувач обложен во кожа
• Сензор за заштита од удар напред plus
• Систем за предупредување при ненамерно преминување на коловозна линија plus
• Странични носачи на кров во сјајна боја
• Двозонски автоматски клима-уред
• Вметоци од винил на паноата од вратите
• 7” во боја EVIC
• Штоф на седишта Premium

2015 RENEGADE TRAILHAWK®

ЕДНОБОЕН: Alpine Бела, Anvil, Solid Црна, Carbon Црна Метализирана, Glacier Метализирана, Granite Crystal Метализирана, Mojave Sand, Colorado Црвена, Omaha Портокалова, Jetset Сина Метализирана, Solar Жолта, Hyper Зелена

ДВОБОЕН: Alpine White/Solid Black, Anvil/Solid Black, Colorado Red/Solid Black, Glacier Metallic/Solid Black, Granite Crystal Metallic/Solid Black, Carbon Black Metallic/Solid Black, Mojave Sand/Solid Black, Omaha Orange/Solid Black, Jetset Blue Metallic/Solid Black, Solar Yellow/Solid Black, Hyper Green/Solid Black.

Ја вклучува опремата Longitude, плус:

• 2.0 Mjet 170CV 948TE E6 4WD low
• 2.4 Tigershark 185CV 948TE E6 4WD low
• 4×4 low with 20:1 crawl ratio
• One-inch raised ride height
• Off-road suspension and skid plates
• Unique front / rear fascias with enhanced approach/departure angles
• Black accent roof rails
• 7” color EVIC
• Leather shift knob
• All-weather slush mats
• Removable flashlight
• Rear parking sensor
• Deep tint “privacy” glass
• Selec-terrain
• Tow hooks (only rear for ped-pro markets)
• Hill descent control
• 40/20/40 rear seat
• Dual zone automatic temp. control (ATC)

Ви треба информација? Разговарајте со нас