Continue

Jeep® Wrangler  4xe Plug-In Hybrid

Wrangler влегува во светот на 4xe Plug-In Hybrid со специјална опрема која ги слави 80-те години на Jeep®.

Jeep® Wrangler  4xe Plug-In Hybrid

Wrangler влегува во светот на 4xe Plug-In Hybrid со специјална опрема која ги слави 80-те години на Jeep®.

Нов Wrangler 4xe 80° Anniversario

Новиот Jeep® Wrangler 4xe прославува 80 години на марката со специјална опрема 80° Anniversario. Оваа верзија содржи обработка во гранит Crystal на каросеријата, тврд кров во боја на каросеријата, најдобри уреди за безбедност во гамата и внатрешност во кожа: сето тоа во сериска опрема. Тука е и беџот 80° Anniversario кој е поставен од страната на седиштата и на таблата, со што се истакнува ексклузивноста и карактерот на ова ниво на опременост.

Побарај понуда


 • Беџ со посвета
  Дознајте повеќе


 • Уреди за активна и пасивна безбедност
  Дознајте повеќе


 • Обработки во гранитна боја Crystal
  Дознајте повеќе


 • Легендарен стил
  Дознајте повеќе

Нов Wrangler 4xe Rubicon

Новиот Jeep® Wrangler Rubicon и во верзијата 4xe Plug-In Hybrid, ги задржува непроменети двете основни одлики кои го направија познат: стилот и перформансите. Ова ниво на опременост во серија има нов стикер 4xe на хаубата, на пневматиците Mud Terrain од 32″, предна off-road камера TrailCam и систем за блокирање на диференцијалите Tru-Lok®: опрема токму за твоите авантури.
CTA: Побарај понуда

Побарај понуда


 • Налепница 4xe
  Дознајте повеќе


 • Систем Tru-Lok®
  Дознајте повеќе


 • Предна камера TrailCam 
  Дознајте повеќе


 • Пневматици Mud Terrain
  Дознајте повеќе

Нов Wrangler 4xe Sahara 

Нивото на опременост Sahara во серија содржи систем за информирање и забава Uconnect™ NAV од 8,4’’ од четвртата генерација, аудио-уред Alpine® со 9 звучници и алуминиумски тркала од 18″ со двобојна обработка.

Побарај понуда


 • Детали 4xe
  Дознајте повеќе


 • Аудио-уред Alpine® со 9 звучници
  Дознајте повеќе


 • Систем информирање и забава Uconnect™ NAV
  Дознајте повеќе


 • Нови алуминиумски тркала од 18”
  Дознајте повеќе

Ви треба информација? Разговарајте со нас