Continue

Jeep® Wrangler  4xe Plug-In Hybrid

Wrangler влегува во светот на 4xe Plug-In Hybrid со специјална опрема која ги слави 80-те години на Jeep®.

Jeep® Wrangler  4xe Plug-In Hybrid

Wrangler влегува во светот на 4xe Plug-In Hybrid со специјална опрема која ги слави 80-те години на Jeep®.

Единствениот дух на Wrangler

Внатрешноста на новиот Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid се разликува по капацитетот на товар, по удобноста, по широката гама на пресвлеки за седиштата и вратите кои се на располагање и е во состојба да се прилагоди на различните потреби на патниците.

Стил за секоја авантура

Со новиот Wrangler 4xe Plug-In Hybrid секое патување се претвора во несекојдневна авантура. Воланот и предните седишта се со грејач, има засенчени метални детали, ергономини команди, зголемен простор за нозете на патниците, удобни потпирачи за рака и бројни простори за предмети, со што обезбедува удобност и добар престој и за време на најтешките предизвици.

Ви треба информација? Разговарајте со нас