Continue

Jeep® Wrangler  4xe Plug-In Hybrid

Wrangler влегува во светот на 4xe Plug-In Hybrid со специјална опрема која ги слави 80-те години на Jeep®.

Jeep® Wrangler  4xe Plug-In Hybrid

Wrangler влегува во светот на 4xe Plug-In Hybrid со специјална опрема која ги слави 80-те години на Jeep®.

Стилска икона

Ексклузивниот беџ 4xe, новата линија на тркалата и квалитетната обработка дополнително го истакнуваат карактерот и персоналноста на новиот Wrangler 4xe Plug-In Hybrid.

Авантура на отворено

Новиот Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid го задржува авантуристичкиот дух и е подготвен за нови авантури на отворено.

Предно стакло на преклопување

Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid ги задржува сите карактеристики кои отсекогаш го одликувале Wrangler, како што е предното  стакло кое лесно се преклопува. Во однос на претходните модели, преклопувањето е уште поедноставно благодарение на помалиот број завртки.

Кров и врати на вадење

Со тврд или мек кров, со кров на вадење или со ексклузивниот Sky One-Touch™ Power Top. Со сите врати или без нив. На Wrangler 4xe Plug-In Hybrid може да се доживее вистинска авантура под отворено небо благодарение на различните конфигурирации кои се на располагање.
Ексклузивниот систем со иглички за шарки со различни должини, наменет за секоја промена при патувањето да ја направи што поедноставна.
*Не е прилагоден за отворени патишта.

Нов дизајн на тркалата

Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid ги претставува специфичните тркала, премни да се соочат со каков и да е предизвик низ градот или на неиспитани терени. Нивото на опременост Rubicon предлага во серија пневматици off-road од 32’’ со тркала од 17”, додека нивото на опременост Sahara има двобојни тркала од лесна легура од 18” со обработки во сива боја Tech Gray за поелегантен изглед.

ДОДАТОЦИ MOPAR®

Секоја авантура бара соодветна опрема. Персонализирај го новиот Wrangler 4xe Plug-In Hybrid со додатоци предложени од Mopar®.

Внатрешни кваки

Осмислени за стил на возење без врати, рачката на таблата и кваките на рамките се еден од суштинските детали на Wrangler 4xe кои најдобро го искажуваат теренскиот став на ова возило.

*Не е прилагоден за отворени патишта.

Простор за предмети со клуч

На Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid може да  се чуваат и мали предмети во касетата пред совозачот и на централната конзола кои се заклучуваат: заштитено место и за време на возењето под отворено небо.

Под отворено небо

Новиот Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid е создаден за возење на отворено. Одбери помеѓу тврдиот кров Freedom Top® со панели на вадење или мекиот кров Sunrider® без шарки за да уживаш во сензационалниот поглед.

Капацитет на товар

Робусен, разноврсен и со дарежлив капацитет за товар од 533 литри со 5 седишта. Новиот Wrangler 4xe Plug-In Hybrid се прилагодува на твојот стил на живеење и те придружува во градските авантури, како и во авантурите надвор од градот.

ВНАТРЕШНОСТ КОЈА МОЖЕ ДА СЕ МИЕ

Патосниците кои не впиваат вода овозможуваат внатрешноста на новиот Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid целосно да се мие со вода.

 

Ви треба информација? Разговарајте со нас