Continue

Jeep® Renegade e-Hybrid

Врвно хибридно доживување
Јеер® Renegade e-Hybrid го прави своето деби со новиот погонскиот систем кој ја комбинира моќта на електричниот мотор со онаа на традиционалниот бензински мотор, обезбедувајќи хибридно возачко доживување во целосно електричен режим при мали брзини или при возење во лер.

Jeep® Renegade e-Hybrid

Врвно хибридно доживување
Јеер® Renegade e-Hybrid го прави своето деби со новиот погонскиот систем кој ја комбинира моќта на електричниот мотор со онаа на традиционалниот бензински мотор, обезбедувајќи хибридно возачко доживување во целосно електричен режим при мали брзини или при возење во лер.

LONGITUDE

Добредојдовте во новиот Renegade Longitude, со идеална поставеност за да се доживее вистинското битие на Jeep®, со целосен спектар на опрема од 16“ алуминиумски тркала до системи за помош во возењето како што се Lane Keep Assist и задни сензори за паркирањ

Побарај понуда


 • 16” алуминиумски тркала
  Дознајте повеќе


 • Предупредување за излегување од коловозна лента
  Дознајте повеќе


 • Keyless Entry & Go (Опционал)
  Дознајте повеќе


 • Uconnect™ 8,4’’ NAV (Опционал)
  Дознајте повеќе

LIMITED

Renegade Limited е идеално ниво на опременост за оние кои не се подготвени за компромиси. Оваа верзија ја поседува целата гама стандардни функции за удобност и безбедност, како што се Адаптивниот темпомат – Adaptive Cruise Control, предни сензори за паркирање, штоф со врвен квалитет на седиштата и Uconnect™ 8,4“систем за информирање и забава со радио DAB (на располагање по барање). Нивото на опременост Limited е заокружено со препознатливите предни и задни LED светла (на располагање по барање), 17” алуминиумски тркала и двозонски автоматски клима-уред.

Побарај понуда


 • 17” алуминиумски тркала
  Дознајте повеќе


 • My Sky roof (Опционал)
  Дознајте повеќе


 • Full LED светла (Опционал)
  Дознајте повеќе


 • Camera ParkView® (Опционал)
  Дознајте повеќе

Ви треба информација? Разговарајте со нас