Continue

Jeep® Renegade e-Hybrid

Врвно хибридно доживување
Јеер® Renegade e-Hybrid го прави своето деби со новиот погонскиот систем кој ја комбинира моќта на електричниот мотор со онаа на традиционалниот бензински мотор, обезбедувајќи хибридно возачко доживување во целосно електричен режим при мали брзини или при возење во лер.

Jeep® Renegade e-Hybrid

Врвно хибридно доживување
Јеер® Renegade e-Hybrid го прави своето деби со новиот погонскиот систем кој ја комбинира моќта на електричниот мотор со онаа на традиционалниот бензински мотор, обезбедувајќи хибридно возачко доживување во целосно електричен режим при мали брзини или при возење во лер.

ЕДИНСТВЕН ПО ПРИРОДА

Новиот Јеер® Renegade e-Hybrid е синоним за единствен дизајн кој го прави автомобилот веднаш препознатлив. Неговите квадратни и мускулести форми во комбинација со острите линии ги истакнуваат стилските детали коишто се заштитен знак на Jeep®, како што е предната решетка со седум отвори со заоблени LED светла или трапезоидните лакови над тркалата

ТРКАЛА И ПНЕВМАТИЦИ

Широка гама на можности за дизајн кој го истакнува вашиот стил.

Open-air driving – ВОЗЕЊЕ НА ОТВОРЕНО

Спремете се за ексклузивно доживување, типично за светот на Jeep®. Renegade e-Hybrid може да биде опремен со широк стаклен кров со двојни панели, но исто така и со ексклузивниот My Sky кров на кој панелите се отстрануваат рачно (за единствено доживување на кое му нема рамно) и електрично придвижување и наклонување. Renegade e-Hybrid нуди максимална слобода на возење на отворено, токму онака како што се очекува од Jeep®.

СВЕТЛАТА НА ГРАДОТ

Возете на свој начин со единствен систем за осветлување. LED осветлувањето ја подобрува видливоста за 50% во споредба со традиционалните светла и ја зајакнува целокупната перцепција за безбедност при возење. Исто така овие светла ги намалуваат трошоците за одржување и заштедуваат енергија.
Халогените светла се стандардна карактеристика која гарантира долг циклус на работење, при што обезбедува особена јасност и бела светлина.

Ви треба информација? Разговарајте со нас