Continue

Jeep® Compass e-Hybrid

ХИБРИД СО СТИЛ И ЕФИКАСНОСТ
Jeep® Compass e-Hybrid располага со нова хибридна погонска група на електричен мотор кој е надоврзан на бензински мотор со цел да обезбеди хибридно доживување со 100% електрично возење при мала брзина.

Jeep® Compass e-Hybrid

ХИБРИД СО СТИЛ И ЕФИКАСНОСТ
Jeep® Compass e-Hybrid располага со нова хибридна погонска група на електричен мотор кој е надоврзан на бензински мотор со цел да обезбеди хибридно доживување со 100% електрично возење при мала брзина.

РЕДИЗИЈНИРАНА ТАБЛА

Внатрешниот дизајн на новиот Jeep® Compass e-Hybrid е совршена комбинација на простор, удобност, стил и вградена технологија.

СЕ ИЗДВОЈУВА ПО ПРОСТОРНОСТА

Однатре, удобноста добива нова димензија. Ергономските седишта обезбедуваат одлична позиција за возење благодарение на новиот тапацир. За седиштата и за контролната табла, во зависност од нивото на опременост, Compass e-Hybrid ви нуди различни Jeep® тапацири: ткаенина, мешана ткаенина/TEP или кожа.

ПОГОЛЕМИ ПРОСТОРИ ЗА ПРЕДМЕТИ

Однатре, ве очекува поголема пространост. Преградите и просторите за сместување на предмети нудат вкупен капацитет, кој може да се зголеми од 2,8 на 7,2 литри. Багажниот простор е поразновиден со многу опции, лесни за користење.

ПРОСТОРЕН И РАЗНОВРСЕН

Ентериерот на новиот Jeep® Compass e-Hybrid е уште попросторен и разноврсен. Седиштата се преклопуваат 60/40* со што се зголемува просторот за товарење и нуди широк избор на конфигурации за да одговори на секакви ситуации.

* 40/20/40 на “S”

Ви треба информација? Разговарајте со нас