Continue

Jeep® Compass e-Hybrid

ХИБРИД СО СТИЛ И ЕФИКАСНОСТ
Jeep® Compass e-Hybrid располага со нова хибридна погонска група на електричен мотор кој е надоврзан на бензински мотор со цел да обезбеди хибридно доживување со 100% електрично возење при мала брзина.

Jeep® Compass e-Hybrid

ХИБРИД СО СТИЛ И ЕФИКАСНОСТ
Jeep® Compass e-Hybrid располага со нова хибридна погонска група на електричен мотор кој е надоврзан на бензински мотор со цел да обезбеди хибридно доживување со 100% електрично возење при мала брзина.

LONGITUDE

Новиот Jeep® Compass Longitude располага со врвна сериска опрема во која спаѓаат и новите алуминиумски тркала од 17″, двозонски автоматски клима-уред и LED предни светла. Карактеристичен новитет е целосно дигиталната инструмент-табла со TFT дисплеј од 10,25” со Full HD резолуција.

ПОБАРАЈ ПОНУДА


 • ДВОЗОНСКИ КЛИМА-УРЕД
  Дознајте повеќе


 • АВТОНОМНО КОЧЕЊЕ ПРИ НАИДУВАЊЕ НА ПЕШАЦИ
  Дознајте повеќе


 • ДИГИТАЛНА ИНСТРУМЕНТ-ТАБЛА ОД 10,25“
  Дознајте повеќе


 • АЛУМИНИУМСКИ ТРКАЛА ОД 17’’
  Дознајте повеќе

LIMITED

Нивото на опременост Limited ја издигнува елеганцијата на уште повисоко ниво со седишта во тапацир од висока класа. Инструмент-таблата е целосно редизајнирана за во неа да се постави новиот UconnectTM систем за информирање и забава од 10,1″ Ultra HD екран и нов безжичен полнач. Редизајнирани алуминиумски тркала од 18 инчи, затемнети стакла и целосно LED предни светла.

ПОБАРАЈ ПОНУДА


 • СИСТЕМ ЗА ИНФОРМИРАЊЕ И ЗАБАВА UCONNECT™ 5 СО ЕКРАН НА ДОПИР ОД 10,1’’
  Дознајте повеќе


 • БЕЗЖИЧЕН ПОЛНАЧ (опционал)
  Дознајте повеќе


 • АДАПТИВЕН ТЕМПОМАТ
  Дознајте повеќе


 • LED ПРЕДНИ СВЕТЛА СО СПЕЦИФИЧЕН ПОТПИС
  Дознајте повеќе

S

Нивото на опременост S комбинира најсовремена технологија со врвни стилски детали. Најзабележителен во стандардна опрема на нивото на опрменост S е секако новиот систем за информирање и забава со навигација од 10.1″ UconnectTM , тука е и црниот кров, долни браници во боја на каросеријата, електрична задна врата со автоматско отворање, 19“ алуминиумски тркала Gloss Black и LED предни светла со иновативен дизајн. Ова ниво на опременост располага со кожни седишта со сиви шевови и возачко седиште со електрично регулирање.

ПОБАРАЈ ПОНУДА


 • СЕДИШТА ВО КОЖА
  Дознајте повеќе


 • ЗАДНА ВРАТА “HANDS FREE”
  Дознајте повеќе


 • НОВИ LED ПРЕДНИ СВЕТЛА СО СПЕЦИФИЧЕН ПОТПИС
  Дознајте повеќе


 • ТРКАЛА ОД 19’’ GLOSS BLACK
  Дознајте повеќе

Upland

Новиот Compass Upland има душа, прикажана преку уникатен и невиден стил. Оваа специјална серија поседува специфичен ентериер изработен од рециклирани материјали, како што е штофот Seaqual, изработен од отпадот изваден од океаните, со кој се обложени седиштата, панелите на вратите и контролната табла. Стилот и персоналноста се истакнати со бронзени детали, полирани црни алуминиумски тркала, црн кров и новата азурно сина боја Matter Azur по која се издвојува. Истовремено, погонот е обезбеден со e-Hybrid моторот на кој е надоврзан новиот 7-брзински менувач со двојна спојка. Заедно пружаат удобност и перформанси, при што се намалуваат емисиите и потрошувачката на гориво.

ПОБАРАЈ ПОНУДА


 • 19” алуминиумски тркала
  Дознајте повеќе


 • Детали во бронзена боја
  Дознајте повеќе


 • Внатрешни обработки од рециклирани материјали
  Дознајте повеќе


 • Црн кров
  Дознајте повеќе

Ви треба информација? Разговарајте со нас