Continue

Jeep® Compass e-Hybrid

ХИБРИД СО СТИЛ И ЕФИКАСНОСТ
Jeep® Compass e-Hybrid располага со нова хибридна погонска група на електричен мотор кој е надоврзан на бензински мотор со цел да обезбеди хибридно доживување со 100% електрично возење при мала брзина.

Jeep® Compass e-Hybrid

ХИБРИД СО СТИЛ И ЕФИКАСНОСТ
Jeep® Compass e-Hybrid располага со нова хибридна погонска група на електричен мотор кој е надоврзан на бензински мотор со цел да обезбеди хибридно доживување со 100% електрично возење при мала брзина.

JEEP® ELEGANCE

Jeep® Compass e-Hybrid се развива и останува верен на својот уникатен стил. Однадвор, новата гама се издвојува со редизајниран преден дел, нови LED светла и ексклузивни тркала.

НОВ РЕДИЗАЈНИРАН СТИЛ

Линијата на новиот Jeep® Compass e-Hybrid е уште поелегантна и подинамична со неговата нова решетка. Со неговите нови истенчени LED предни светла, овој компактен SUV добива посовремен и попрефинет изглед.

НОВА РЕШЕТКА СО СЕДУМ ОТВОРИ

Легендарната решетка со 7 отвори со црните завршетоци беше извор на инспирација и почетна точка за новиот дизајн на овој компактен SUV.

ТРКАЛА

Новиот Jeep® Compass e-Hybrid нуди широк спектар на алуминиумски тркала кои одговараат на различни стилови на возење и личности.

ЗАДНА ВРАТА “HANDS FREE”

Задна врата со автоматско отворање која се отвора и затвора со едноставно подметнување на ногата под вратата. Секако ова е благодарение на сензорот кој се наоѓа во задниот браник. На овој начин, товарењето и растоварањето на багажот се многу поедноставни и воопшто нема потреба од користење на рацете.

*не е компатибилен со кука за влечење

Ви треба информација? Разговарајте со нас