Continue

Jeep® Compass

Вози ја иновацијата секој ден

Jeep® Compass

Вози ја иновацијата секој ден

Нов Compass Longitude

Новиот Jeep® Compass Longitude во сериска опрема содржи нови алуминиумски тркала од 17”, инструмент табла од 7“, двозонски автоматски клима-уред, сензори за паркирање и телекамера Parkview®. И не само тоа, благодарение на иновативната полица за безжично полнење Wireless Charging Pad, може да се полни мобилниот телефон без потреба да се поврзе со кабел.

Побарај понуда


 • Двозонски клима уред
  Дознајте повеќе


 • Паркинг сензори
  Дознајте повеќе


 • 10,25″ Дигитална инструмент табла
  Дознајте повеќе


 • Нови алуминиумски тркала од 17“
  Дознајте повеќе

Нов Compass Limited

Елегантен изглед и прекрасен ентериер. Редизајнираната табла сега вклучува и нов систем за информирање и забава Uconnect™ од 10,1“ со екран Ultra HD. Алуминиумски тркала од 18” со нов дизајн и Full LED светла.

Побарај понуда


 • 10,1“ со екран Ultra HD
  Дознајте повеќе


 • 10,25″ Дигитална инструмент табла
  Дознајте повеќе


 • Адаптивен темпомат
  Дознајте повеќе


 • Нови Full LED светла
  Дознајте повеќе

Нов Compass S

Нов Jeep® Compass S è нивото на опременост што може да се пофали со најдобрите технологии и најпрефинетите детали за стилот. Во стандардна опрема вклучува нов систем за информирање и забава Uconnect™ од 10,1“, дигитална инструмент табла од 10,25″, автоматска задна врата, нови 19″алуминиумски тркала,LED предни светла со премиум дизајн.

Побарај понуда


 • Седишта во кожа со електрична регулација
  Дознајте повеќе


 • Нов систем за информирање и забава Uconnect™ NAV од 10,1“
  Дознајте повеќе


 • Нови Full LED предни светла
  Дознајте повеќе


 • Тркала од 19“ Neutral сива боја
  Дознајте повеќе

Ви треба информација? Разговарајте со нас