Continue

Jeep® Compass

Вози ја иновацијата секој ден

Jeep® Compass

Вози ја иновацијата секој ден

 

Уште помодерен изглед
Jeep® Compass се развива и покажува нови, решителни линии, за помодерен и поелегантен изглед.

Нови стилски детали

Уште поелегантен, уште порешителен, уште повеќе Jeep®. Новиот Compass  ја претставува маската со нови мускулести линии кои дополнително ја нагласуваат надмоќноста и робусноста на возилото. Иконата, маска со седум отвори е сега помодерна, додека предните светла и предниот браник имаат комплетно нов дизајн.

Нова маска со седум отвори

Еволуцијата на дизајнот на Jeep® Compass како главен протагонист ја гледа легендарната предна маска со седум отвори. Маската, икона, содржи ексклузивни црни детали и оддава посовремен изглед.

Алуминиумски тркала
Нов Jeep® Compass предлага широка гама на алуминиумски тркала дизајнирани со ексклузивна геометрија и осмислени за да се прилагодат на каков и да е стил.

 

Автоматска задна врата

Благодарение на технологијата Hands Free Power Liftgate задната врата на Новиот Jeep® Compass може да се отвори и затвори без да се користат рацете. Сензорите кои се поставени под задниот браник се активираат со едноставно поминување со стапалото под браникот.

Ви треба информација? Разговарајте со нас