Continue

Jeep Renegade 4xe PHEV

Еволуција на видот

Jeep Renegade 4xe PHEV

Еволуција на видот

LIMITED

Откриј ја новата граница на уживање во возењето. Нивото на опременост Limited се состои од системи за возење како што се предупредување за судир напред и адаптивен темпомат, а поседува и посебни стилски карактеристики како што се FULL LED светла, волан обложен со кожа и 17“ алуминиумски тркала.

Побарај понуда


 • 17“ алуминиумски тркала
  Дознајте повеќе


 • Покрив My Sky
  Дознајте повеќе


 • Full LED светла
  Дознајте повеќе


 • Parkview® задна камера
  Дознајте повеќе

TRAILHAWK®

Идеално ниво на опременост за секој што сака да доживее поинаква авантура со секој нов ден. Покрај содржините претходно опишани кај нивото на опременост Limited, Trahilhawk придодава заштитни плочки за теренсо возење, затемнети стакла, кука за влечење позади, специфичен ентериер и теренски тркала од 17’’.

Побарај понуда


 • 4X4 ПЕРФОРМАНСИ
  Дознајте повеќе


 • SELEC-TERRAIN®
  Дознајте повеќе


 • УНИКАТЕН СТИЛ
  Дознајте повеќе


 • HILL DESCENT CONTROL
  Дознајте повеќе

S

Стил, во неговото најдобро издание. На опремата од нивото на опременост Limited, ова ниво на опременост ги придодава карактеристичните обработки на S, како во внатрешноста, така и однадвор, 19″ алуминиумски тркала, LED фарови и врвни штофови за внатрешните површини.

Побарај понуда


 • FULL LED СВЕТЛА
  Дознајте повеќе


 • AUTOMATIC PARK ASSIST 
  Дознајте повеќе


 • 19″ АЛУМИНИУМСКИ ТРКАЛА
  Дознајте повеќе


 • СТИЛСКИ ДЕТАЛИ
  Дознајте повеќе

Ви треба информација? Разговарајте со нас