Continue

Jeep Renegade 4xe PHEV

Еволуција на видот

Jeep Renegade 4xe PHEV

Еволуција на видот

АВТОМОБИЛ ВО ТРЕНД
Дизајн кој почнува од новата предна маска со седум отвори и совршено го претставува карактерот на Jeep®.
Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid е опремен со новиот 4xe беџ и неколку ексклузивни сини детали. Избери го својот стил меѓу различните достапни персонализации.

НОВ БЕЏ 4xe
Иднината на мобилноста Jeep® се потенцира и преку новиот беџ 4xe на задната врата, додека пак беџот Renegade cе појавува на предните странични врати.

ЛЕД ОСВЕТЛУВАЊЕ
Ја подобрува видливоста (+ 50% во споредба со традиционалното) и безбедноста. LED осветлувањето помага да се заштеди енергија и да се намалат трошоците за одржување за 1/3 во споредба со традиционалното осветлување. Стандардните халогени фарови имаат долг животен циклус и се способни да обезбедат силно бело светло.

СТИЛСКИ ДЕТАЛИ
Новата предна маска со 7 отвори, новата долна предна маска и новите покривни решетки во боја се само неколку примери на новите надворешни карактеристики.

МАКСИМАЛНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА НА СТИЛОТ
Прилагоди ја естетиката и разноврсноста на твојот нов Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid со додатоците на Mopar®.

Ви треба информација? Разговарајте со нас