Continue

Jeep Renegade 4xe PHEV

Еволуција на видот

Jeep Renegade 4xe PHEV

Еволуција на видот

Радио Uconnect ™ Nav 8.4 "

Следи ги сите информации: за полнење, од протокот на енергија до историјата на полнење, од поставките за полнење до ефикасноста на возењето.

Избор на хибриден режим

Избери еден од трите достапни режими на возење. Новиот Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid го прилагодува управувањето преку оптимизирање на моќноста и ефикасноста.

e-Coasting

Уредот овозможува да се искористи енергијата додека се вози и да се наполни батеријата преку искористување на кинетичката енергија што се произведува во фазата на забавување, овозможувајќи да се обнови енергијата за време на фазата на забавување дури и со пуштен педал за кочница.

OPEN-AIR АМБИЕНТ

Биди едно со ветрот. Новиот Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid може да биде опремен со два системи за отворање на кровот. My Sky е систем којшто овозможува да се ужива во најдобриот поглед за време на секое патување благодарение на двојните панели, кои може да се отстранат и рачно. Алтернативно, кровот е исто така достапен со електричен лизгач и функција за навалување.

ПРИЛАГОДИ ГИ ТВОИТЕ ПОТРЕБИ
Направи го уште пофункционален твојот нов Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid co додатоците на Mopar®.

Ви треба информација? Разговарајте со нас