Continue

Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid

Технолошка еволуција според Jeep® 4xe: еволуција на 4x4

Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid

Технолошка еволуција според Jeep® 4xe: еволуција на 4x4

Нов Compass 4XE Limited

Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid Limited ги истакнува линиите  на новата и ексклузивна табла, од која излегува екранот на новиот интелигентен систем за информирање и забава Uconnect™ од 10,1’’ со екран Ultra HD. И дигиталната инструмент-табла од 10,25“ е комплетно нова и опремена со резолуција Full HD. Во сериска опрема се и алуминиумските тркала од 18”, Затемнетите стакла и Full LED предните светла.

Побарај понуда


 • 10,1“ со екран Ultra HD
  Дознајте повеќе


 • Дигитална инструмент-табла од 10,25’’
  Дознајте повеќе


 • Адаптивен темпомат
  Дознајте повеќе


 • Нови LED предни светла 
  Дознајте повеќе

Нов Compass 4XE Trailhawk®

На новиот Jeep® Compass 4xe Plug-In Нybrid Trailhawk® може да се се доживеаат нови авантури, како на пат, така и надвор од патот благодарение на 5 начини на возење со новиот систем на контрола SELEC-TERRAIN®. Секако, тука се и новите алуминиумски тркала од 17’’, Full LED предни светла кои ја подобруваат видливоста. Тука е и новиот интелигентен систем за информирање и забава Uconnect™ од 10,1” со интегриран NAV којшто гарантира непосреден и интуитивен пристап до комуникациските функции, забавата и навигацијата.

Побарај понуда


 • Нови Full LED предни светла NAV од 10,1’’
  Дознајте повеќе


 • Нов систем за информирање и забава  Uconnect™
  Дознајте повеќе


 • Беџ со посвета
  Дознајте повеќе


 • Систем SELEC-TERRAIN®
  Дознајте повеќе

Нов Compass 4XE S

Нов Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid S се збогатува со нови технологии и изработени деталите. На располагање се: новиот интелигентен систем за информирање и забава UconnectTM од 10,1’’, нова дигитална инструмент табла од 10,25″, автоматска задна врата, алуминиумски тркала од 19“, LED предни светла со премиум дизајн и седишта memory, кои се во состојба да се самомоделираат според телото за да гарантираат максимална удобност при возење и се опремени со електрично прилагодување.

Побарај понуда


 • Кожни седишта со електрично прилагодување
  Дознајте повеќе


 • Нов систем за информирање и забава  Uconnect™ од 10,1’’ NAV
  Дознајте повеќе


 • Нови Full LED предни светла
  Дознајте повеќе


 • Систем SELEC-TERRAIN®
  Дознајте повеќе

Ви треба информација? Разговарајте со нас