Continue

Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid

Технолошка еволуција според Jeep® 4xe: еволуција на 4x4

Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid

Технолошка еволуција според Jeep® 4xe: еволуција на 4x4


ИНОВАТИВЕН ДИЗАЈН
Новата внатрешност предлага сосем нов стилски концепт стремејќи се кон поголема удобност, повеќе простор и авангардна технологија. Сето тоа содржано во одбран и модерен дизајн. Нов систем за информирање и забава  Uconnect™, зголемена инструмент-табла, нов управувач, ексклузивни детали.

Aвтентичен стил Jeep®
На Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid и седиштата се одликуваат со посебно внимание кон деталите кои се единствени и неповторливи, како шевовите Diesel сива боја во нивото на опременост S.

 

Повеќе простор на располагање
Новиот Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid располага со многу пространа внатрешност и зголемен обем, за да гарантира максимална удобност.

Попространи простори за предмети

На Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid има уште повеќе простор благодарение на новите простори за предмети зад менувачот, на централниот тунел и под потпирачот на лактот. Внатрешниот простор е повеќе од удвоен и преминува од 2,8 L од претходната гама на дури 7,2 L актуелен капацитет. Идеално за секогаш да се има на дофат се она што е потребно.

Автентични додатоци Jeep® powered by Mopar®
Уреди ја по своја желба внатрешноста на Новиот Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid со додатоците Mopar®.
Шипки за организирање на просторот, патосници 4xe, торба за предмети.

Ви треба информација? Разговарајте со нас