Continue

Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid

Технолошка еволуција според Jeep® 4xe: еволуција на 4x4

Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid

Технолошка еволуција според Jeep® 4xe: еволуција на 4x4

 

Уште помодерен изглед
Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid се развива и покажува нови, решителни линии, за помодерен и поелегантен изглед.

Нови стилски детали

Уште поелегантен, уште порешителен, уште повеќе Jeep®. Новиот Compass 4xe Plug-In Hybrid  ја претставува маската со нови мускулести линии кои дополнително ја нагласуваат надмоќноста иробусноста на возилото. Иконата, маска со седум отвори е сега помодерна, додека предните светла и предниот браник имаат комплетно нов дизајн.

Детали 4xe

Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid го истакнува својот единствен дизајн со единствени стилски детали како што е новиот хромиран беџ 4xe на задната врата. IБеџот Compass, пак, е комплетно нов и е обвиен во азурниот профил на светот 4xe.

АЛУМИНИУМСКИ ТРКАЛА
Новиот Compass 4xe Plug-In Hybrid предлага широка гама на алуминиумски тркала дизајнирани со ексклузивна геометрија и осмислени за да се прилагодат на каков и да е стил.

Автоматска задна врата

Благодарение на технологијата Hands Free Power Liftgate* задната врата на Новиот Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid може да се отвори и затвори без да се користат рацете. Сензорите кои се поставени под задниот браник се активираат со едноставно поминување со стапалото под браникот.

Автентични додатоци Jeep®
Новиот Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid може да се персонализира со додатоците Mopar®.
JuiceBox Connected Wallbox, држачи на ретровизорите, ветикална телескопска шипка за поставување на велосипеди.

Ви треба информација? Разговарајте со нас