Continue

Cherokee

Cherokee

МОЖНОСТИТЕ СЕ БЕСКРАЈНИ

ЖИВОТ ПО ВАШИ ПРАВИЛА

Иновативниот систем за управување со товар Jeep® Cargo содржи закачалки како и држач за торба со можност за отстранување но и многу други иновативни и паметни решенија вклучувајки и кутија за прва помош. Додатоците се достапни преку брендот Mopar®.

ОСТАВА ВО СЕДИШТЕТО

Предно патничко седиште со вградена остава овозможува прилагодливост, функционалност и претставува одлично место каде што би можеле да ги чувате вашите скапоцени работи додека сте на пат.

ОСТАВА ВО ИНСТРУМЕНТ ТАБЛАТА

Над самото радио, на горниот дел од инструмент табалата се наоѓа префинета затворена остава која може да послужи како простор за складирање на работи како што се паричник или телефон.

ИСКУСТВО НА ОТВОРЕН ПРОСТОР

Cherokee има две добри опции да го почувствувате сонцето и да уживате во свежиот воздух. Новиот дводелен панорамски сончев покрив CommandView® вклучува штитник од сонце и фиксен стаклен панел на задниот дел. Ексклузивниот Sky Slider® систем за контрола на сончевиот покрив ви го отвора светот со едно притискање на копче.