Continue

Cherokee

Cherokee

НОВ, МОДЕРЕН ИЗРАЗ НА JEEP® НАСЛЕДСТВОТО

ИСТОРИЈАТА СЕ ПРЕПРАВУВА

Комплетно новиот Cherokee е револуционерен модел – ги поместува границите и истражува претходно непознатите области. Неговиот надворешен дизајн е изработен за максимална аеродинамична ефикасност.

ДИНАМИЧЕН КВАЛИТЕТ И СТИЛ

Jeep® Cherokee е изработен по светски стандарди со комплетно нова извајана и аеродинамична надворешност. Нови, поголеми задни светла со LED осветлување, голем заден спојлер за поголема аеродинамичност и заоблен заден дел за подинамичен изглед. Двојниот издув во светли бои го дополнува изгледот на светска класа. Cherokee има прилагодливост и флексибилност кој одговара на вашиот активен животен стил. Било да станува збор за деца или пак за кајаци на надувување, Cherokee е бескомпромисниот избор. 60 / 40 поделени седишта во вториот ред кои се повлекуваат напред или назад до 6 инчи за поголема удобност. Тие можат исто така и да се преклопуваат.

 

ТРКАЛА И ПНЕВМАТИЦИ

Cherokee е направен за движење, поместување граници и откривање на непознати територии. Уникатната комбинација на тркала и пневматици кај Cherokee е дизајнирана за да ви помогне да останете надвор од гужвата и да бидете оригинални.

  • 18″ полирани алуминиумски тркала. Стандардни кај Limited ниво на опременост и достапни кај Longitude
  • 17″ алуминиумски тркала за off road патеки
  • 17″ алуминиумски тркала. Стандардни кај Longitude ниво на опременост
  • 18″ алуминиуски тркала стандардни кај Overland ниво на опременост

ДНЕВНИ СВЕТЛА СО LED ПОТПИС

Новиот Cherokee прави големо заслепување со неговата напредна технологија во осветлуваето. Дневните LED светла се поставени на назад за подобра динамичност. На долниот дел, халогенските предни светла ја осветлуваат ноќта со мала помош од светлата за магла, кога е тоа потребно.

СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ТОВАР JEEP® CARGO

Jeep® Cargo системот за управување со товар овозможува максимална искористеност на просторот во багажникот, нудејќи прилагодливост која одговара на вашиот активен животен стил. Mopar® додатоците вклучуваат корпа за товар, преносно фрижидерче, кутија за прва помош како и off – road сет кој е прикачен безбедно во багажникот.

ВНАТРЕШНОСТ ОД СВЕТСКА КЛАСА

Сакате да го контролирате животот. Приклучете се за повисока цел. Спремни да истражувате. Седнете на возачкото седиште и ќе разберете. Се разбира комотно е. Неочекувано наоколу ќе ве пречекаат рачно направени детали. Сепак за сите кои размислуваат за слобода, ова е домот. ВНАТРЕШНОСТ ОД СВЕТСКА КЛАСА. Сакате да го контролирате животот. Приклучете се за повисока цел.

CHEROKEE LIMITED
CHEROKEE TRAILHAWK
CHEROKEE LONGITUDE
Morocco – Nappa Црна Кожа Morocco – Црн штоф/ Nappa
кожа со црвена опшивка
Morocco – Црн штоф
Vesuvio – Jeep® Кафена/Indigo
Сина Nappa Кожа
Morocco – Црна Nappa
кожа со црвена опшивка
New Nepal – Jeep® light frost
крем Nappa кожа
Grand Canyon – Jeep® Кафена Nappa
кожа со црвена опшивка