Continue

Cherokee

Cherokee

ДОБРО ОПРЕМЕН НА СЕКОЕ НИВО

2015 CHEROKEE SPORT

Бои: Brillant Црна, Bright Бела, Billet Сребрена

• Jeep® Active Drive I кај верзиите со 4×4 моделите
• Selec-Terrain® истем против пролизгување кај верзиите 4×4
• Електронска контрола на стабилност (ESC) со електронска контрола против превртување, Систем за помош при нагорнина и надолнина и Контрола на приколка
• Напредни повеќестепени предни воздушни перничиња
• Предни и задни странични завеси и вградени воздушни перничиња на предните седишта
• Воздушно перниче за колената на возачот
• Потпирач за глава за возачот и совозачот на предните седишта
• Дисплеј за мониторинг на притисок на пневматиците
• Stop/start систем (само кај дизел мотори)
• Медиа центар/простор за електроника со конекции за напојување
• Uconnect® гласовни команди со Bluetooth конекција
• Вградени команди за возење и аудио на самиот управувач
• Uconnect® media центар со 5,0” екран на допир, дигитално аудио емитување и вградена HVAC контрола
• Контролна табла со 3,5” TFT екран
• Ретровизори во боја со вградени трепкачи и внатрешни сијалички
• Рачки во боја
• Двонаменски халогенски предни светла
• Внатрешно LED осветлување
• Задна клупа деллива 60/40 со преклопување и лизгање
• Jeep® rack cargo management system

2015 CHEROKEE LONGITUDE

Бои: Brillant Црна, Deep Cherry Црвена, Bright Бела, True Сина, Billet Сребрена, Granite Crystal, Rhino, Light Brownstone

• Jeep® Active Drive I кај верзиите со 4×4
• Selec-Terrain® систем против пролизгување кај верзиите 4×4
• Електронска контрола на стабилност (ESC) со електронска контрола против превртување, Систем за помош при нагорнина и надолнина и Контрола на приколка
• Напредни повеќестепени предни воздушни перничиња
• Предни и задни странични завеси и вградени воздушни перничиња на предните седишта
• Воздушно перниче за колената на возачот
• Потпирач за глава за возачот и совозачот на предните седишта
• Дисплеј за мониторинг на притисок на пневматиците
• Parksense помош за паркирање назад
• Stop/start систем (само кај дизел мотори)
• Медиа центар/простор за електроника со конекции за напојување
• Uconnect® гласовни команди со Bluetooth конекција
• Вградени команди за возење и аудио на самиот управувач
• Uconnect® media центар со 5,0” екран на допир, дигитално аудио емитување и вградена HVAC контрола
• Контролна табла со 3,5” TFT екран
• 17” алуминиумски тркала
• Ретровизори во боја со вградени трепкачи и внатрешни сијалички
• Рачки во боја
• Светли хромирани отвори за светла
• Светли држачи на покрив
• Двонаменски халогенски предни светла
• LED светла назад
• Предни светла за магла со фунција corering
• Автоматски двозонски клима-уред со сензор за влажност
• Кожен управувач
• Предно патничко седиште на преклопување со остава
• Внатрешно LED осветлување
• Задна клупа деллива 60/40 со преклопување и лизгање
• Jeep® rack cargo management system

2015 CHEROKEE TRAILHAWK®

Бои: Brillant Црна, Deep Cherry Црвена, Bright Бела, Billet Сребрена, Granite Crystal,  Mango Tango, Rhino

Ја вклучува опремата Longitude плус:
• Jeep® Active Drive Lock 4WD со блокирање на задната оска
• Selec-Terrain® со начин Rock
• Selec-Speed® Control + Hill Descent Control
• Off-road потпирање и лимена заштита на долниот дел
• 17” алуминиумски тркала за off-road со M+S пневматици
• Резервен пневматик со нормална големина
• 7” Multi-View екран со можност за прилагодување
• Uconnect® media центар со 8,4” екран на допир, дигитално аудио емитување и вградена HVAC контрола
• Off-road предна и задна табла
• Темни отвори за светла
• Премиум седишта во штоф/кожа
• Патосници за сите сезони
• Црвени опшивки во внатрешноста
• Затемнети стакла
• Безбедносен аларм

2015 CHEROKEE LIMITED

Бои: Brillant Црна, Deep Cherry Црвена, Bright Бела, True Сина, Billet Сребрена, Granite Crystal, Rhino, Light Brownstone

Ја вклучува опремата Longitude плус:
• 18” алуминиумски тркала
• 7” Multi-View екран со можност за прилагодување
• Uconnect® media центар со 8,4” екран на допир, дигитално аудио емитување и вградена HVAC контрола
• Кожни предни седишта со греачи
• Електрично прилагодување на возачко седиште во 8 насоки + ел. прилагодување на грбниот потпирач во 4 насоки
• Пасивен влез/Keyless Enter ’n Go
• Bi Xenon предни светла
• Автоматски предни светла и сензори за дожд
• Светол долен дел од инструмент таблата
• Електрохроматски внатрешен ретровизор
• Безбедносен аларм
• Помош за паркирање напред и назад
• ParkView® задна камера
• Power liftgate
• Електрично преклопување на ретровизори
• Затемнети стакла