Continue

Jeep Compass 4xe PHEV

Еволуција на видот

Jeep Compass 4xe PHEV

Еволуција на видот

Решителни и единствени линии

Суштината напредува, без да ја наруши елеганцијата на формата. Новиот Јеер® Compass 4xe Plug-In Hybrid и понатаму има мускулести, но префинети  линии, прекрасен и неодолив дизајн кои го прават славен.

Неодолив дизајн
Кров на отворање, хромирани рамки кои го оцртуваат профилот на автомобилот, иконската макса со седум отвори и робусен дизајн одзади.
Сè што привлекува внимание.

Би-ксенон предни светла
Предните би-ксенон светла претставуваат технологија  која му овозможува на секој фар одделно да генерира било светлосен сноп на долго светло, било средно, благодарение на мобилната шематска дијафрагма.

Нов беџ 4xe
Потписот е одраз на новата мобилност на Jeep®. На предниот страничен дел на Compass 4xe Plug-In Hybrid стои новиот беџ 4xe.

Доврши ја работата

Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid може да се персонализира со додатоци Mopar®  кои го прават овој SUV навистина твој. Само твој.

 

Кабел за брзо полнење Modo 3

Кров на отворање

Телескопска шипка за поставување на багаж

Ви треба информација? Разговарајте со нас