Continue

Jeep Compass 4xe PHEV

Еволуција на видот

Jeep Compass 4xe PHEV

Еволуција на видот

Limited

1.3 Turbo PHEV 190 AWD

Кровни  носачи со сребрени детали; Дво зонска клима со контрола на температурата; Електрично лумбално регулирање на возачко седиште; Навигација; EV/PHEV кабел за полнење ; UCONNECT 8.4” мултимедијален екран на допир; Hill descent control; PHEV Инструменти со 7″ дисплеј во боја; Selec-Terrain + Sport mode; Hill Start Assist/Hill Descent Control; Задни паркинг сензори; 18″ тркала од лесна легура; Затемнети задни стакла и стакло на 5 та врата; Греани надворешни ретровизори со собирање; Keyless Go ; Аларм..

S

1.3 Turbo PHEV 240 AWD

Содржи опрема Limited плус:

Електрична регулација на возачко седиште; Електричнo лумбално регулирање  на совозачко седиште; Возачко седиште со меморија; Електрично отворање на врата од багажник ; PARKVIEW(TM) задна камера; PARKSENSE систем за аситенција на паркирање напред и назад; PARK ASSIST  за паралелно и паркирање под прав агол и отпаркирање; ALPINE premium – Аудио систем; Амбиентални надворешни светла на ретровизор; Bi-Xenon светла; Автоматска активација на долги светла; Седишта обложени со кожа; Електрична регулација на возачко и совозачко седиште во 8 насок; Меморија на возачко седиште; Сребрени лајсни на долен дел од врати; Кровни носачи во боја ..

Trailhawk

1.3 Turbo PHEV 240 AWD

Кровни  носачи во боја; Наслон за рака со касета; Рачка на менувач и управувач обложени со кожа; Дво зонски клима-уред; Висинска регулација на совозачко седиште; Електрична лумбално регулирање на возачко седиште; Навигација; EV/PHEV кабел за полнење; UCONNECT 8.4” мултимедијален екран на допир; Дополнителен  USB конектор; HILL START ASSIST/Hill descent control; PHEV Инструменти со 7″ дисплеј во боја; Задни паркинг сензорич 17″ тркала од лесна легура; Греани надворешни ретровизори со собирање; Keyless Go; Аларм..

Нова ера на мобилност со Jeep®

Jeep® го лансира предизвикот за електификација на возилата, воведувајќи нови технологии во светот на 4xe PHEV. Неспоредливиот интегрален погон Jeep® во комбинација со исклучителен PHEVмотор. Нов концепт на мобилност, екосистем на услуги и решенија кои се во состојба да го унапредат светот на Jeep®.

Полнење на едноставен начин

Во серија на секој Jeep® 4xe Plug-In Hybrid, кабелот за домашно полнење овозможува лесно и едноставно полнење на батеријата, со приклучување на домашната мрежа. Како опционал, покрај кабелот, неопходен за полнење на јавно место, на располагање е  новиот easyWallbox, систем за лесно полнење, кој може да се инсталира дома кај тебе и кој значително го намалува времето на полнење. easyWallbox го открива енергетското апсорбирање во твојот дом и го подобрува.

Ако сакате да заштедите на време наполнете го возилото на некоја од станиците за полнење на хибридни возила во вашиот град.
https://emobility.evn.mk/charging-stations/Charger-locations.aspx

Mаксимална гаранција

Батериите од 11,4 kWh на автомобилите со технологија 4xe Plug-In Hybrid располагаат со најдобрата гаранција во сегментот: 8 години или поминати 160.000 km.

Технологија

Новиот Јеер® Compass 4xe Plug-In Hybrid го менува начинот на доживување на мобилноста благодарение на технологијата од најновата генерација за поврзување и инструменти. Твоето доживување при возењето е уште побезбедно и посигурно.

Дознајте повеќе

Сè на дофат

Благодарение на системот за информирање и забава и на технологијата за поврзување, можеш да ги набљудуваш различните параметри на твојот автомобил, како што е програмирањето и дефинирањето на полнењето и пронаоѓањето на најблиските места за полнење. Сето тоа на еден единствен екран. Системот за информирање и забава на новиот Јеер® Compass 4xe Plug-In Hybrid уште повеќе го издига доживувањето на хибридната мобилност.

Сигурност

Според Jeep® сигурносните уреди се  потпора на револуцијата во движењето.

Токму затоа новиот Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid е опремен со системи кои се во состојба да гарантираат максимална сигурност за време на возењето.

Дознајте повеќе

Нема граница за сигурноста.

Тешки патишта, непредвидливи пречки и непредвидени сценарија. Што и да се случи, сигурноста е секогаш прашање на контрола. Co новиот Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid возењето е флуидно и сигурно, благодарение на  70 функции за активна и пасивна сигурност, како што се Предупредување за фронтален судир (Forward Collision Warning Plus) и Предупредување за излегување од коловозна лента (Lane Departure Warning). Каде и да одиш, чувствувај се заштитен со Jeep®.

Надворешност

Тоа е веќе прашање на стил. Меките линии и висококвалитетните детали го прават Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid икона на елеганцијата и персоналноста.

Дознајте повеќе

Не поминува незабележан

Новиот Јеер® Compass 4xe Plug-In Hybrid привлекува внимание со својот незаменлив стил. Боите се единствени, алуминиумските тркала од 17’’, 18’’ и 19’’ паѓаат в очи со светлечките и хромирани детали. Неговите надворешни линии оддаваат елеганција, но истовремено и моќ и сигурност, елементи кои се карактеристични за совршен автомобил.

Внатрешност

Кога седнуваш зад воланот на новиот Јеер® Compass 4xe Plug-In Hybrid вдишуваш спортски дух, технологија и комфор.

Дознајте повеќе

Комфорот си го најде своето место.

Внатрешноста е ергономична и соодветна на потребите, збогатена со елеганција и светлина, почнувајќи од кровот на отворање со двојно стакло, за да ти пружи максимална слобода зад воланот на твојот Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid.

Широките заоблени седишта се вклопуваат на совршен начин со квалитетот на внатрешноста, префинета до најмал детаљ.

Ви треба информација? Разговарајте со нас