Continue

JEEP® COMPASS

Co нови турбо бензински мотори со автоматски менувач.
Jeep® Compass се подновува со турбо бензински мотори со автоматски менувач со двојна спојка од најнова генерација, кои овозможуваат намалување на потрошувачките и на емисиите на издувни гасови.

JEEP® COMPASS

Co нови турбо бензински мотори со автоматски менувач.
Jeep® Compass се подновува со турбо бензински мотори со автоматски менувач со двојна спојка од најнова генерација, кои овозможуваат намалување на потрошувачките и на емисиите на издувни гасови.

Дизајниран за комфор, создаден за движење.

Препушти се да те одвезе кон иднината создадена од префинтетост и елеганција, од седишта изработени од високо квалитетни материјали, иконски елемент на марката Jeep. Внатрешноста на новиот Jeep Compass е склопена по мерка на твојот комфор. Заборави го искуството со традиционалните SUV возила и подобри го твоето возење со седишта обложени со перфорирана кожа и иновативните функции за поврзување.

ВНАТРЕШНА ДИМЕНЗИЈА

На нивото на опременост Sport и Longitude ќе се сретнеш со штоф во црна, единствена боја, која дава чувство на елеганција и апсолутен комфор.

Прецизност и вредност во внатрешноста на Jeep® Compass Limited: елегантни седишта во црн штоф и екокожа. На располагање како опционал се и седишта обложени со кожа и предни седишта со електрично подесување во 8 позиции, опремени со лумбарен потпирач и две мемориски функции кои ги избира возачот.

ИЗНЕСИ ГО НАДВОР ОНА ШТО ГО НОСИШ ВНАТРЕ. И ОБРАТНО.

Уживај на отворено со твојот нов Jeep® Compass co панорамскиот кров со двојни стакла, кој е на располагање како опционал, кој ја обезбедува слободата на духот на Jeep®, секогаш и секаде.

ВРАТИТЕ СЕ СЕКОГАШ ОТВОРЕНИ

Дизајнот на задната врата на подигање кај комплетно новиот All-New Jeep® Compass ќе ви овозможи вистинска рамнотежа помеѓу удобноста и флексибилноста. Со притискање на копче на достаната електрична врата ќе отвори простран товарен простор. Пронајдете место за вашата опрема со достапно предно седиште на преклопување и заден багажен простор на три нивоа.

Ви треба информација? Разговарајте со нас