Continue

JEEP® COMPASS

Која и да е твојата дестинација

JEEP® COMPASS

Која и да е твојата дестинација

ИНОВАТИВНА УБАВИНА

Кај комплетно новиот Jeep® Compass, традицијата се среќава со иновативноста, обновувајќи ги култните карактеристики што ја прават марката Jeep® толку легендарна. Се следи елегантниот и аеродинамичен профил, фокусирајќи се на секој детаљ, од хромираните елементи до решетката со седум ребра, а убавината комплетно доаѓа до израз со дизајнот на хипнотизирачкиот LED потписот на предните светла.

АТРАКТИВНА НАДВОРЕШНОСТ

Jeep® Compass има сигурен став кој произлегува од неговиот аеродинамичен дизајн. Достапниот црн покрив и  хромираната лајсна на задната врата на подигање која драматично ги обвиткува  задниот и страничниот дел, со што новиот SUV е веднаш препознатлив.

КОМФОРТ И СТИЛ

Скулптурни форми, дизајнерски елементи со потписот на Jeep®, висококвалитетни материјали, како и врвна технологија  е она што ја прави внатрешноста на комплетно новиот Jeep® Compass совршено место за вашите рути.

4x4 БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈА

Комбинација на неспоредлива 4×4 способност со напредна технологија за штедење на гориво го прават  комплетно новиот Jeep® Compass најспособниот компактен спортски SUV. Легендарната Jeep® off-road способност е збогатена со пар нови, напредни и достапни по барање 4×4 системи.

БЕЗБЕДНО И СИГУРНО ПАТУВАЊЕ

Вистинскиот комфорт е да можете секогаш да уживате во сигурно и безбедно возење. Комплетно новиот Jeep® Compass ги штити возачот и патниците со повеќе од 70 достапни безбедносни и сигурносни системи. Седум стандардни воздушни перничиња и повеќекратни напредни активни и пасивни безбедносни и сигурносни карактеристики овозможуваат исклучителна заштита и помагаат пред сѐ да се избегне проблемот.