Continue

RENEGADE NIGHT EAGLE
НОЌТА Е ЗА АВАНТУРА

Под градските светла или под сјајот на месечината на некоја плажа, вашиот миг за авантура е токму зад аголот и сега го имате автомобилот кој е секогаш подготвен за истото. Renegade Night Eagle е створен за авантура, а вие?

RENEGADE NIGHT EAGLE
НОЌТА Е ЗА АВАНТУРА

Под градските светла или под сјајот на месечината на некоја плажа, вашиот миг за авантура е токму зад аголот и сега го имате автомобилот кој е секогаш подготвен за истото. Renegade Night Eagle е створен за авантура, а вие?

ОТКРИЈТЕ ГО ТОА ШТО ГО БАРАТЕ

Вашата следна неверојатна авантура ве очекува. Оваа специјална верзија со сјајни црни елементи на значките, рамката на решетката, рамките на светлата за магла и 18″ алуминиумски тркала е дизајнирана за да ве воодушеви и да ве освои.

 

ПОГЛЕД ОДНАТРЕ

Невозможно е да не ја почувствувате возбудата кога ќе се сместите зад воланот обложен со кожа на Renegade Night Eagle. Високо сјајните црни обработки и рамки, клот црните премиум седишта и командите за поврзување на дофат на раката преку  8.4″ екран на допир на Uconnect™ радиото со Bluetooth®, целиот тој стил и агресивен изглед на Jeep®, сега се во комбинација со комфорот на автомобилот дизајниран за да ви пружи вистинска возбуда.

МОЌТА НА НОЌТА

Потребно ви е екстра возење за да се справите со вашите ноќни авантури? Изберете еден од комбинациите на мотори и почувствувајте ја моќта на ноќта.

1.0 GSE TURBO T3 120 КС MTX

Овој мотор со три цилиндри, со 6-степен мануелен менувач обезбедува максимална брзина од 185 km/h и 11.2 секунди за забрзување од 0 до 100 km/h, со максимален вртежен момент од 190 Nm на 1750 вртежи во минута.

1.3 GSE TURBO T4 150 КС DDCT

Овој мотор со четири цилиндри, со менувач DDCT обезбедува максимална брзина од 196 km/h и 9.4 секунди за забрзување од 0 до 100 km/h, со максимален вртежен момент од 270 Nm на 1850 вртежи во минута.

1.6 MultiJet 120 КС DDCT

Овој мотор со четири цилиндри, со менувач DDCT обезбедува максимална брзина од 178 km/h и 10.2 секунди за забрзување од 0 до 100 km/h, со максимален вртежен момент од 320 Nm на 1750 вртежи во минута.

ТЕХНОЛОШКИ МОЌЕН

Да се изведе една авантура не е за секого, но кога ги имате сите неопходни алатки, се станува полесно. Појдете насекаде, благодарение на навигаторот Uconnect™ 8.4″ Nav и останете поврзани со секого преку системите Apple CarPlay и Android Auto™.

Ви треба информација? Разговарајте со нас