Continue

SELEC-TRACK®

Зголемете ги перформансите на возилото благодарение Selec-Trac® системот. Со едноставен интерфејс можете да ја контролирате пролизгувањето, распределувањето на вртежната моќ,распоредот на менувањето, контролата на стабилност и мапирањето на моторот.

ИНСТАНТ ФИДБЕК ОД G-СИЛАТА

Ефектот на G-силата, на Uconnect™ 8.4 NAV, е инстантно достапна штом мерењето на перформансите од 0-100. Системот Performance Pages Plus обезбедува статистика за перформансите во реално време како динамичко возење, кочење, коњски сили на моторот, вртежен момент и забрзување.

ПЕРФОРМАНСИ ВО РЕАЛНО ВРЕМЕ

Погледнете ги со сопствени очи исклучителните перформанси на новиот Jeep® Grand Cherokee SRT®. Благодарение на Uconnect ™ 8.4 NAV ќе можете секогаш да ги држите под контрола статистиките од перформансите во реално време и ефектот на G-силата на возилото. Научете како се употребува технологијата според моќта.

Ви треба информација? Разговарајте со нас