Continue

МОЌ ВО ВАШИТЕ РАЦЕ

6.4L HEMI® V8 МОТОР

6.4L HEMI® V8 мотор испорачува 68 HP/344 KW преку ефикасен осум степен автоматски менувач. Менувајте ги брзините со помош на контролите на педалите вградени на управувачот или едноставно употребете го комплетно електронскиот автоматски режим за менување. Eco режимот и Технологијата за заштеда на гориво се надополнуваат и ќе помогнат и за моќ и за ефикасност.

Brembo Систем за кочење

Системот за кочење Brembo е со високи перформанси со неблокирачки кочници со дискови на сите четири тркала што гарантира сигурност и перформанси. Масивни 15″ ротори на предната страна со шест клипа и 13,8″ ротори со четири клипа назад се црвено обоени за да ја истакнат нивната комплетна моќ.

КОНТРОЛА НА СТАРТОТ

Вклучете го копчето, држете ја притисната кочницата, исправете го управувачот и применете полн гас. Дигнете ја кочницата и вашето возило се забрзува што е можно најсилно од стратната линија со максимален вртежен момент и минимално вртење на гумите.

VALET MODE

With Valet mode, HP and torque are reduced and RPMs limited to 4,000. Paddle shifters, drive mode functions and launch control are disabled and ESC is set to full-on mode.

Ви треба информација? Разговарајте со нас