Continue

АГРЕСИВЕН ИЗГЛЕД

Нагласено затемнета напред и комплетно нова предница се карактеристики кои на Grand Cherokee SRT®му даваат изглед кој е единствен. Take in the sights with the massive CommandView® dual-pane panoramic sunroof. This available feature opens wide to provide an open-air driving experience.  Grand Cherokee SRT® Advanced Headlamps, bi-xenon High-Intensity Discharge headlamps, turn signals and new LED fog lamps give the Grand Cherokee SRT® a face you can’t forget.

Внатрешност инспирирана од трка

2017 Jeep® Grand Cherokee SRT® ви дава доверба со неверојатна внатрешност во кожа и велур со делови од карбонски влакна кои додаваат стил и функција. Останете поврзани без да ги тргнете очите од патот, Uconnect™ 8.4 NAV доаѓа во стандардна опременост на Grand Cherokee SRT® и се карактеризира со ексклузивни перформанси.

ЕКСКЛУЗИВЕН НАДВОРЕШЕН ИЗГЛЕД

Истакнете се од толпата со новиот 2017 Jeep® Grand Cherokee SRT® со нов и уникатен изглед на предницата и решетката дизајнирани за оптимален стил и аеродинамичност. Jeep® Grand Cherokee SRT® има нов агресивен и атлетски стил.

Ви треба информација? Разговарајте со нас