Continue

ПОДГОТВЕН ЗА ПАТЕКА

Jeep® Grand Cherokee SRT® се карактеризира со внатрешност подготвена за патека кој е исполнет со стил од сетска класа и премиум детали. Комплетно нов авнатрешност во кожа во црна боја со  и посебно SRT® копче за менување кое го недополнува управувачот со рамно дно SRT®. Седењето е инспирирано од трки, вградени карбонски влакна и 7″ екран за информации за возењето со инстантна повратна  G-сила комбинирана за да обезбеди возбудлив кокпит кој е дизајниран за ви овозможи ултимативно возно искуство.

SRT® ознаки на седиштата

Обвиткана во кожа инструмент табла

Ви треба информација? Разговарајте со нас