Continue

JEEP® & JUVENTUS

JEEP® & JUVENTUS

ДВЕ ИКОНИ ВО ЕДНО

Jeep® се гордее што е партнер со една екипа која ја споделува желбата за триумф. Фудбалерите на Juventus со посветеност ги носат црно-белите дресови повеќе од еден век и претставуваат незаборавен симбол на стил и моќ. Исто како што сите возила од марката Jeep® ја носат предната маска со седум отвори. Традицијата и угледот мора да се заштитат по секоја цена!

ОЗНАКА НА ЕДЕН ВИСТИНСКИ ШАМПИОН

Онака како што зелено-бело-црвеното знаме на десната страна од дресот на Juventus ја симболизира неговата надмоќ во италијанскиот фудбал, исто така беџот Trail Rated® ја покажува моќта на возилата Jeep® да освојат каков и да е терен по кој се движат. Само играчите на Juventus можат да ги носат иконските ознаки. И само возилата од марката Jeep® кои ја докажале својата моќ на најтешките патеки на планетата можат да го користат беџот TrailRated.

JEEP® & JUVENTUS

Jeep® е официјален спонзор на фудбалската екипа Juventus за сезоната 2021/2022. Партнерство помеѓу две икони, соединети преку заедничките автентични вредности, страста кон авантурите, подготвеноста да го освојат секој терен и да се соочат со секој предизвик кој ќе им се најде на патот, како на натпреварите на домашен, така и на странски терен.

Ви треба информација? Разговарајте со нас