Continue

JEEP® & WORLD СУРФЕРСКА ЛИГА

05 July 2017

Марката Jeep® е официјален и ексклузивен глобален автомобилски партнер за @World Surf League 2017 Championship Tour. Сурфањето и авантурата од секогаш одат рака под рака. Уште од завршувањето на Втората светска војна, купувањето на воено возило Willys MBs и пренамената во сопственио возилао за на плажа, Jeep® 4×4 возилата биле на самото место на настанот за потрага по перфектниот бран. Не е лесно да се дојде до најдобрите сурферски места. Ви треба возило кое може да ве превезе преку карпи, вода и преку песочни дини, бидејќи колку е потешко да се дојде до бранот, толку е поспецијален.

За повеќе информации:
https://www.jeep.com/en/WSL/global/en/

Ви треба информација? Разговарајте со нас