Continue

JEEP® & JUVENTUS

17 May 2017

Уметникот Ari Marcopoulos користи фотографија, видео и филм како медиум.

За марката Jeep® & фудбалскиот тим Juventus објави фото-репортажа која ги слави страста за предизвици која ги врзува “двете Ј” и ги фаќа реалните емоции на играчите на Juventus на различен терен од вообичаениот, во урбан контекст.

Резултат?  Влијателна црно-бела репортажа во која 6 играчи на Juventus Dybala, Higuain, Alex Sandro, Chiellini и Dani Alves се движат и играат околу Jeep® Grand Cherokee.

Погледнете го видеото снимено зад кулисите и дознајте повеќе:

http://www.jeep-people.com/challenges/forza-j/jeep-juventus-arimarcopoulos/

Ви треба информација? Разговарајте со нас