Continue

Jeep® Compass Recalculating Турнеја” ја носи Off-Road возбудата во градот

08 June 2017

Променете ги правилата, размислувајте пошироко, насочете се во нови правци и почуствувајте нови емоции. Со комплетно новиот Jeep® Compass непредвидливоста ќе претставува нов стил на живот. Со старт во Виена, Jeep® Compass Recalculating Турнејата ќе помине во Берлин, Цирих, Валенсија, и многу градови во Јуни и Јули 2017. Посетителите ќе може да доживеат ново искуство со новиот член на Jeep® фамилијата од прва рака и пред неговото пристигнување во дилерствата во Јули,  да го откријат неговиот автентичен Jeep дизајн, легендарните off-road способности, одличната друмска динамика, практичната поврзаност и пакетот напредни технологии за безбедност, во единствено урбано off-road искуство кое ќе се одвива во авантуристички паркови наменски направени за серијата настани.

ВИЕНА: Јуни 9-11

Museumsplatz 1, 1070 Виена, Австрија

БЕРЛИНЈуни 16-18

Potsdamer Straße 2, 10785 Берлин, Германија

ЦИРИХ: Јуни 23-25

Bahnhofpl. 15, 8001 Цирих, Швајцарија

ВАЛЕНСИЈА: Јули1-2

Carrer Marina Real Juan Carlos, Валенсија, Шпанија

За повеќе информации:

http://www.jeeppress-europe.com/press/article/jeep-compass-recalculating-tour-brings-off-road-thrills-to-the-city

Ви треба информација? Разговарајте со нас