Continue

4 /4 наменет за Jeep,4 во 4 Денa

04 April 2019

4ти Април е симбол за Jeep ; 4 во 4 денa, посебен настан наменет за сите фанови на Jeep и за сите off-road ентузијасти.

Започнувајќи од 4ти април 2016, брендот Jeep го прославува денот на Jeep 4 во 4 , на датум кој  не е случајно одбран, посветен пред се  на сите љубители на брендот како и на  ентузијасти под знамето со број четири , значајна и наменска дата за денот на Jeep, на прагот пред својата 4та годишнина.

Четири е бројката од буквите на името Jeep, а четири се клучните вредности на брендот –автентичност, слобода, авантура и страст. Четири е бројката и на природните елементи: вода, воздух, оган и земја.

И токму тука, на земјата Jeep SUV, благодарение на легендарната теренска способност која му овозможува да нема препреки и да се издвојува од останатите модели во палетата, надополнета со  напредните  технички карактеристики овозможуваат 4х4 перформанси на сите терени и во сите временски услови.

Исто така, со софистицираниот систем за контрола на тракцијата/влечење Jeep Selec-Terrain со четири или пет начини/режими,  достапен кај сите 4WD верзии на Jeep Renegade, Jeep Compass, Jeep Cherokee и Jeep Grand Cherokee обезбедуваат најдобри перформанси потребни за справување на било која површина.

Ви треба информација? Разговарајте со нас