Continue

Марката Jeep® и Harley-Davidson® заедно на 21 European Bike Week

05 September 2018

Повторно како тим Еuropean Bike Week, Jeep® и Harley-Davidson

Еuropean Bike Week е финае на главните настани посветени на Harley-Davidson во Европа.

Ќе се појави и  новиот Jeep Cherokee – следната генерација на SUV од средна големина од Jeep – сега со освежен стил, напредна поврзаност и премиум безбедност и технологија.

За прв пат, новиот Cherokee ќе биде достапен за ексклузивни тест возења со клиенти заедно со комплетно новиот Jeep Wrangler и новиот 2019 Jeep Renegade.

Посетителите ќе може да се восхитуваат на новиот 2019 Jeep Renegade прилагоден со низа додатоци од големиот каталог на by Mopar®.

Ви треба информација? Разговарајте со нас