Continue

КАМП JEEP®

23 June 2017

Оваа година изданието на официјалниот камп на Jeep ќе биде одржан во Германија.

ЛОКАЦИЈА: TELTOW FLAMING RING, Str. zur Försterei, 15806 Zossen

ДАТУМ: 24 – 25 Јуни 2017 координати: 52° 12’ 34’’ N – 13° 33’ 2’’ S

Кампот Jeep 2017 ќе биде домаќин на низа активности исполнети со забава, off road патеки, тренинг сесии на Jeep академијата, тест возења и ексклузивен преглед на Jeep® Compass. Посетителите ќе имаат можност да уживаат во ексклузивни часови.

За повеќе информации:

www.campjeep2017.com

Ви треба информација? Разговарајте со нас